Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Luk
Gå videre til hovedindhold.
Alle overnatningssteder i Siracusa, Sicilien, Italien
1 værelse, 2 voksne

Il Cortiletto di Ortigia

1-stjernet1 stjerne
VIA LARGA 53, Siracusa, 96100, Italien
  • Saml stemplerDu kan samle Hotels.com™ Rewards-stempler her
9,0
Superbt14 Alle vores anmeldelser kommer fra verificerede gæster, som har overnattet på overnatningsstedet.verificerede gæsteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Indskrænk anmeldelser:

14 verificerede gæsteanmeldelser

Gæstebedømmelse

Følgende anmeldelser på engelsk er blevet indsendt af gæster fra andre lande

8,0Meget godtIndtjekning 25. dec. 2019
It's located in a winderful neighborhood. The studio apartment was cozy (i.e., small) but adequate. The kitchen, similarly, small, but adequate.
Rejse på 2 nætter
Verificeret Travelocity-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 30. aug. 2019
Lovely visit
Fantastic location, lots of space in the apartment Guiseppe was very helpful and booked a restaurant for us and also brought over an Iron at our request.
JosephineRejse på 5 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 18. maj 2019
Lovely stay. This property was just right for us. It was ideally located and clean and spacious. Communication with the agents was brilliant via text message. Only very small critique is that the kitchen could have had a few more utensils suited for cooking in the apartment i.e. bread knife, sharp knife, frying turner, tin opener etc. Apart from that, I can recommend the property and would stay again without a second thought.
Familierejse på 5 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 25. apr. 2019
Helpful staff as we arrived very early on the ferry from Malta and arranged to meet us early so we could get access to the apartment. Provided with plenty of good local information. Handy to great restaurants and a 20 min walk to rail station.
DeborahRomantisk rejse på 4 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 27. mar. 2019
Close to all attractions....no windows....parking is a challenge but the host went with us in his car and indicated where we could safely park. Very friendly service.
Romantisk rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Cortiletto
thank you for your review, we hope to be able to host you again
10,0EneståendeIndtjekning 2. jan. 2019
Best hotel I stayed in in all of Sicily!
Of all the ten or more hotels I stayed in during my trip to Sicily, this was my favorite. The room had everything you needed, was clean, comfortable, and stylish. I really loved the design of the room, especially the blue lighting! I also appreciated their attention to environmental impacts. The location was great and the staff were very helpful. They gave great recommendations (with some added perks like free coffee, etc.) for places to eat around town. My room had a wonderful little balcony that looked over the rooftops of Modica. I would definitely recommend staying here. I wish I could have stayed longer.
Rejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 27. okt. 2018
Giuseppe is very helpfull host. Great appartment. Great holliday
Rejse på 6 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 1. jun. 2018
Beautiful clean large apartment. Great kitchen and general living area. Sweet front patio. Could only benefit from non smoking on property, other than that from our temporary neighbors it was fabulous.
MaralynRejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

Følgende anmeldelser blev indsendt af hotelgæster fra andre lande

10,0EneståendeIndtjekning 3. jul. 2019
Alles Top!
Sehr schöner Aufenthalt
KarinRejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 30. maj 2019
Glimrende
2 søstre på tur som bare vil anbefale plassen på det sterkeste! Guiseppe het verten som var fantastisk! Gav utmerkede anbefalinger, gode råd. Service minded og ALLTID tilgjengelig. I resepsjonen solgte de vin,olje og han hadde GOD innsikt. Leiligheten var godt utstyrt og romslig. Koselig uteplass og midt i sentrum. En perle. Spiseplass som het La Sciccheria fant vi deilig mat. Anbefales!! Vi kommer igjen! PS: ved hjelp av Guiseppe fant vi en gratis parkeringsplass. Betalingsplasser var det også nok av et lite steinkast unna
MariaRejse med venner på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 7. maj 2019
Alojamiento con encanto, en el centro de ortigia con buena comunicacion para visitar la ciudad.
Rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Cortiletto
thank you for your review, we hope to be able to host you again
6,0GodtIndtjekning 29. dec. 2018
Posizione ottima, personale gentilissimo e disponibile. La tv non funzionava, il secondo giorno ok dopo richiesta d'intervento. Appartamento grande con buone dotazioni ma praticamente senza finestre. Bagno senza riscaldamento (sensazione di freddo pre e post doccia). Con due occupanti non c'era abbastanza acqua calda per la seconda doccia che terminava con acqua fredda (N.B. a mezz'ora dal termine della prima doccia). Wi-Fi non adeguato, scarsa connessione ovunque, inesistente in bagno. Non c'è campo per le telefonate.
Rejse på 4 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
6,0GodtIndtjekning 30. okt. 2018
Sin ventanas
Apartamento sin ventanas, solo la puerta de cristal. La vajilla y los utensilios estaban sucios y oxidados. El responsable viene al apartamento a entregarte las llaves, pero luego tienes que ir tú a su oficina a pagar y a entregarle las llaves, y no queda cerca. Cama cómoda, television y aire acondicionado. Buena localización, en pleno centro de Ortigia.
Ana IsabelRomantisk rejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 3. sep. 2018
Formidable!!
Super! aucune mauvaise surprise mais attention le ménage n'est pas fait :) rien de bien grave mais à souligner.
loubnaRejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Beklager, der er ingen billeder af dette overnatningssted taget af rejsende.
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.