Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Luk
Gå videre til hovedindhold.
Alle overnatningssteder i Schruns, Vorarlberg, Østrig
1 værelse, 2 voksne
Wagenweg 12, Schruns, Vorarlberg, 6780, Østrig
  • Saml stemplerDu kan samle Hotels.com™ Rewards-stempler her
9,2
Superbt17 Alle vores anmeldelser kommer fra verificerede gæster, som har overnattet på overnatningsstedet.verificerede gæsteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Indskrænk anmeldelser:

17 verificerede gæsteanmeldelser

Gæstebedømmelse

Følgende anmeldelser på engelsk er blevet indsendt af gæster fra andre lande

10,0EneståendeIndtjekning 10. okt. 2018
The host was very nice and breakfast was delicious. We enjoyed a coffee as we watched the sun rise hit the mountains from the comfort of their assigned tables. Our host Renee was phenomenal and spoke very good English. The front desk is closed on Wednesday so if you plan to check in on Wednesday you will need to use cell service or use an app like whatsApp to call them.
Romantisk rejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Vielen Dank. Wir hoffen Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Følgende anmeldelser blev indsendt af hotelgæster fra andre lande

10,0EneståendeIndtjekning 11. jun. 2020
Toller Kurzurlaub.
Tolle Pension, alles tiptop. Sehr zentral, alles neu...
AndreasRejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 8. okt. 2019
Alles tiptop, von der Sauberkeit über das sehr freundliche Personal bis hin zum reichhaltigen Frühstück. Kleiner Wermutstropfen: Der Ruhetag des Gasthofs am Mittwoch, der aus den Angaben nicht ersichtlich war. Ich hatte das Hotel extra wg. der Restauration im Hause gebucht.
Forretningsrejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Hallo Herr Dr. Jung, danke für Ihren Besuch, und wir hoffen auf ein baldiges wiedersehen. Die Information dass unser Restaurant am Mittwoch geschlossen ist, steht in der Anreisemail 3 Tage vor Antritt des Urlaubes. Jedoch werden wir, dank Ihrer Anregung, dass mehr kommunizieren. Liebe Grüße aus Schruns Stemer Rene.
10,0EneståendeIndtjekning 16. sep. 2019
Das gesammte Personal ist sehr nett. Alles sauber und ordentlich. Frühstück sehr reichhaltig und das Abendessen sehr gut.
Forretningsrejse på 3 nætter
Verificeret Ebookers-gæsteanmeldelse
Svar fra Rene
Danke, und auf ein baldiges wiedersehen. Grüße aus Schruns Rene.
10,0EneståendeIndtjekning 8. mar. 2019
Tolle Lage, tolles Frühstück uns sehr freundliches Personal
Rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Danke, und bis zum nächsten mal.
10,0EneståendeIndtjekning 3. jan. 2019
Symparischer authentischer Gastgeber Großes Zimmer mit viel Holz Super Frühstück Ei und Obst Perfekte Brotauswahl Zentrumsnah Hochhochbahn auch mit Skistiefel laufbar
Rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Rene
Danke führ die tolle Bewertung, und bis demnächst.
10,0EneståendeIndtjekning 6. okt. 2018
Das "Rundum-Wohlfühlpaket"
Zentral gelegen, top gepflegt, charmantes Personal - alles, was das Herz begehrt! Jederzeit gerne wieder!
SachaRejse med venner på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Freut uns Sehr.Auf Bald.
8,0Meget godtIndtjekning 18. aug. 2018
Leuk pension vlakbij centrum
Leuk en gezellig pension op loopafstand van dorpskern. Uitgebreid ontbijtbuffet en ze bieden ook een uitstekende avondmaaltijd (3 gangen) tegen schappelijke prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
JacquelienRejse på 4 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Danke, wir freuen uns auf ein Wiedersehen.
8,0Meget godtIndtjekning 10. aug. 2018
Holiday
Sehr gute Hotel empfehlenswert, gute Lage, Zentrum sehr nah...
VetonRejse på 1 nat
Verificeret Ebookers-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Bis zum nächsten mal. Liebe Grüße Stemer Rene
8,0Meget godtIndtjekning 3. aug. 2018
Super zentrale Lage in Schruns, fußläufig zu Seilbahn, Einkaufsmöglichkeiten und Freibad.
Rejse på 3 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 3. aug. 2018
Återuppleva
Vi åkte för att återuppliva gamla minnen i Schruns där jag var mycket som barn. Även som vuxen är detta ett perfekt ställe att semestra på både på vintern och sommaren. Det är nära till allting. Liftar och bussar som tar dig vidare ut i systemen är centralt beläget.
stefanRomantisk rejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 16. feb. 2018
Waren für eine Nacht zu gast. Saubere, moderne Zimmer
MIchaRejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 25. jun. 2020
UrsFamilierejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 27. dec. 2019
Rejse på 7 nætter
Verificeret Ebookers-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 1. mar. 2019
Rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 1. mar. 2019
Rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 18. jan. 2019
GuidoRejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Stemer Rene
Danke, und bis zum nächsten mal.
Beklager, der er ingen billeder af dette overnatningssted taget af rejsende.
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.