Gå videre til hovedindhold.
Alle overnatningssteder i Rom, Italien
1 værelse, 2 voksne

Rome55 - Piazza di Spagna

FamilievenligtDette overnatningssted har familievenlige faciliteter.
Via Delle Carrozze, 55, Rom, Rm, 00187, Italien

Dette byhus med familievenlig profil ligger i gåafstand fra Piazza di Spagna
  • Gratis Wi-Fi
  • Indsaml nætterDu kan indsamle Hotels.com™ Rewards-overnatninger her
Stemning
Fantastisk stemning
Service
Fantastisk service
faciliteter
Fremragende faciliteter
Værelse
Flot værelse

Rome55 - Piazza di Spagna

fra 747 DKK
  • Superior-dobbeltværelse - byudsigt
  • Superior-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
  • Deluxe-dobbeltværelse - byudsigt - Executive-niveau
  • Deluxe-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
  • Royal-suite - 1 kingsize-seng - byudsigt

I nærheden af Rome55 - Piazza di Spagna

Seværdigheder

  • Via del Corso: 3 minutters gang
  • Spanske trappe: 3 minutters gang
  • Trevi-fontænen: 8 minutters gang
  • Piazza del Popolo: 8 minutters gang
  • Via Veneto: 9 minutters gang
  • Villa Borghese: 10 minutters gang
  • Pantheon: 13 minutters gang
  • Piazza Navona: 14 minutters gang

Transport

  • Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.): 41 minutters kørsel
  • Rom (CIA-Ciampino): 24 minutters kørsel
  • Roma Termini Station: 26 minutters gang
  • Euclide Station: 5 minutters kørsel
  • Acqua Acetosa Station: 7 minutters kørsel
  • Spagna Metrostation: 2 minutters gang
  • Barberini Metrostation: 10 minutters gang
  • Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation: 20 minutters gang
  • Transport fra lufthavnen til hotellet

I korte træk

Vigtige oplysninger

Størrelse

  • 5 værelser

Indtjekning/udtjekning

  • Indtjekning mellem 14.00 og 20.00
  • Udtjekning kl. 10.30
  • Hurtig ind-/udtjekning
Receptionen er åben hver dag fra 09.00 til 20.00.
Hvis du planlægger at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte ejendommen minimum 24 timer i forvejen. Du finder deres kontaktoplysninger på reservationsbekræftelsen.
Lufthavnstransport er tilgængelig døgnet rundt efter anmodning. Der kan blive pålagt gebyrer. Kontakt overnatningsstedet på forhånd for at arrangere transport. Der opkræves gebyr for sen indtjekning ved indtjekning før kl. 13.00 eller efter kl. 22.00.

Påkrævet ved indtjekning

  • Depositum med kreditkort eller kontanter er påkrævet

  • Gyldigt billed-ID er påkrævet

  • Minimumsalder ved indtjekning er 18

Andre rejsende

Børn

  • Ét barn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes

  • Ingen baby-/barnesenge

  • Babysitning/børnepasning*

Kæledyr

  • Kæledyr ikke tilladt

Internet

  • Gratis Wi-Fi på fællesarealer

  • Gratis Wi-Fi på værelserne

Transport

Parkering

  • Ingen parkering

Betalingstyper accepteret på overnatningsstedet

Andre oplysninger

  • Røgfrit overnatningssted
* Se det med småt for flere detaljer eller oplysninger om tillægsgebyrer

På overnatningsstedet

Tager du børnene med?
  • Børnepasning på værelset (tillægsgebyr)
Mad og drikke
  • Kontinental morgenmad (tillægsgebyr)
  • Roomservice (i et begrænset antal timer)
Tjenester
  • Reception (begrænsede åbningstider)
  • Concierge-tjenester
  • Hjælp med udflugter/billetter
  • Renseri-/vaskeriservice
  • Vaskeri
  • Bagageopbevaring
  • Flersproget medarbejderstab
Faciliteter
  • Opførselsår: 1400
  • Elevator
  • Pengeskab i receptionen
Sprog, der tales
  • Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Rumænsk
  • Russisk

På værelset

Hjemlig komfort
  • Klimaanlæg på værelset (aircondition)
  • Aircondition
  • Minibar
  • Espressomaskine
  • Hjemmesko
  • Strygejern/strygebræt (efter anmodning)
God nats søvn
  • Dundyne
  • Mørklægningsgardiner
  • Lydisolerede værelser
  • Madras af viskoelastisk skum
Unikke værelser
  • Individuelt indrettet
  • Individuelt møbleret
Når du skal friskes op
  • Gratis toiletartikler
  • Hårtørrer (efter anmodning)
Underholdning
  • 42-tommers LCD-tv
  • Premium-tv-kanaler
Hold forbindelsen
  • Skrivebord
  • Gratis Wi-Fi
Flere
  • Daglig rengøring
  • Pengeskab på værelset

Det med småt for Rome55 - Piazza di Spagna

Også kendt som

  • 55 B&B
  • Rome55 - Piazza di Spagna TownHouse
  • Rome55 - Piazza di Spagna TownHouse Rome
  • Rome55 Piazza di Spagna Condo
  • Rome 55 B&B
  • Rome 55 Hotel Rome
  • Rome 55 Condo
  • Piazza di Spagna Condo
  • Rome55 Piazza di Spagna
  • Piazza di Spagna
  • Rome55 - Piazza di Spagna Rome

Politikker

Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.

Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end EUR 2999.99 i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet.

Gæster, som ønsker at benytte sig af transportservicen, skal kontakte ejendommen før ankomst ved hjælp af telefonnummeret på reservationsbekræftelsen.

Obligatoriske gebyrer

Du vil blive bedt om at betale følgende tillægsgebyrer ved indtjekning eller udtjekning:

  • Byen pålægger en skat: 3.50 EUR pr. person pr. nat

Valgfrie ekstratilbud

Sen indtjekning mellem kl. 20.00 og kl. 12.00 kan arrangeres mod et ekstra gebyr på EUR 50

Parkering er til rådighed i nærheden og koster 18 EUR pr. dag

Ekstrasenge er til rådighed mod et gebyr på EUR 50.0 pr. nat

Kontinental morgenmad tilbydes mod et ekstra gebyr på EUR 13 pr. person (cirkapriser)

Babysitning/børnepasning tilbydes mod et ekstra gebyr

Lufthavnstransport tilbydes mod et ekstra gebyr på EUR 60 pr. køretøj

Vi har inkluderet alle gebyrer, som dette overnatningssted har informeret os om. Gebyrerne kan dog variere baseret på for eksempel opholdets længde eller den enhed, du har reserveret.

Fandt du ikke et passende overnatningssted?

Fortsæt søgningen efter Rom, Italien

Seneste anmeldelser

Fremragende 8,6 Af 22 anmeldelser

Acceptabelt 4,0
No porter help. Shower area very slippery. Should not be charging this rate with reception present only half day.
Peter, hkRomantisk rejse på 1 nat
Dårligt 2,0
HORRIBLE PLACE!!!!!!
The location is windrfull' and that all!!!! we came to the hotel at 20:00 pm, thay told us that a key will be wait for us at the recaption, but no key was thier, we need to call ,and over the phone thay explain to us how to open the door. the room was small, not look as half as at the pictuers. we woke up at 7:00 am, not because we want to, becuse someone decided to start reparing and he was makeing a terrible noise. we didn't say anything. In the next morning its all start over again,terribe, terrible noise - this time we decided to complain. At the recpation thay said thay sorry about the noise and thay will give us a compensation of 140 ure, only if we will cancel the resrvation from hotel.com, we told them that we can't cancel the reservation, and thay made us write a letter to hotel.com, and said that thay will work it out with hotel.com. The next day, thay told us that hotel.com can't cancel the reservation, so we will not get the compensation thay offer us. we try to explain that the were very understunding about the noisr, and thay said that we were right to get a compensation, but if hotel. com didnt give them back the money we will not get anything. we pay full price for a horrible place with a owner that stand a lied to us, and everytime thay felt uncomfortable thay said thay dont speak english!!! The place is embarrassing!!!!!!!!
avi, ilRomantisk rejse
Dårligt 2,0
Scam artists, be warned!
I have never written a negative review before, but please take this warning seriously. This was the worst hotel experience I have had in 20 years of traveling and staying at hundreds of hotels. They double booked my suite and put me in a regular room in the middle of the lobby. They treated me nicely and acted as if they cared and were willing to correct the mistake. They told me they would move me the next day and compensate me, but then said sorry it has been booked again and we will figure out how to compensate you. They also promised to give a complimentary airport shuttle upon my check out, however when I needed to check out there was nobody at the hotel and they didn’t give me my refund or have a car for me. I had to rush to find a taxi and barely made my flight. Not only did they lie and steal from me, but there were bed bugs, which they deny but I am covered in little itchy bites. This was the worst run hotel by people that only care about making their money and not keeping their word. I cannot believe that they can get away with this. Avoid this place at all cost. They know how to scam you and keep you there in order to disqualify you from receiving a refund. The worst hotel for way too much money. Stay anywhere else in Rome. Hotels.com gave a small voucher as an apology, but not nearly enough for a long term high volume customer that trusted their website and its representations.
usRejse på 2 nætter
Enestående 10,0
Awesome place to stay
Awesome place to stay , close to everything and staff are so helpful , highly recommended
Michael, usRomantisk rejse på 1 nat
Enestående 10,0
Your first choice in Rome!
We loved Rome55 for its location (right across from Spanish Steps!) - comfort, but especially for the welcoming and helpful environment provided by the owners. We’ll be back!! Oh yea, great restaurants and shopping outside your door!
dg, caRomantisk rejse

Rome55 - Piazza di Spagna

Er beskrivelsen af dette overnatningssted ikke korrekt? Giv os besked