Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Luk
Gå videre til hovedindhold.
Alle overnatningssteder i Bukarest, Sud - Muntenia, București - Ilfov, Rumænien
1 værelse, 2 voksne

Calea Victoriei Residence

3-stjernet3 stjerner
Calea Victoriei, Bukarest, 010161, Rumænien
  • Saml stemplerDu kan samle Hotels.com™ Rewards-stempler her
9,8
Enestående14 Alle vores anmeldelser kommer fra verificerede gæster, som har overnattet på overnatningsstedet.verificerede gæsteanmeldelser
Godt køb
Blandt de 8% bedst bedømte i Bukarest
  • 10.0Beliggenhed
    • Pragtfulde seværdigheder
    • Storartet beliggenhed
    • Nær bymidte
  • 10.0Service
    • God ledelse
    • Fantastisk service
  • 10.0Godt køb
    • Bedste køb
  • 9.5Værelse
    • Flot værelse
    • Rimelig behageligt

Det siger gæsterne

  • Pragtfulde seværdigheder
  • God ledelse
  • Nær bymidte
  • Pænt vedligeholdte værelser

Indskrænk anmeldelser:

14 verificerede gæsteanmeldelser

Gæstebedømmelse

10,0EneståendeIndtjekning 3. jul. 2017
Super ferielejlighed
Fantastisk beliggenhed i hjertet af Bukarest. Radu er en fænomenal vært. Kører dig hvorend du skal hen til meget favorable priser
Romantisk rejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

Følgende anmeldelser på engelsk er blevet indsendt af gæster fra andre lande

10,0EneståendeIndtjekning 22. jan. 2020
ry nice for money
nice place, close to the Radisson blu hotel
Rejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 28. maj 2019
Great location, comfy & cute space, affordable!
We had a great experience here! Radu picked us up from the airport for a reasonable fee, told us all about Bucharest on the drive. When we got to the space he gave us a map of the city and pointed out the many things that we might be interested to see. The space itself was perfect. The building is not so new or special looking from the outside, but inside the room is very modern and well decorated. It was comfortable and the location is wonderful! You can’t beat it for the price! I would go again.
CharityRomantisk rejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 26. maj 2019
Central Location with added Information supplied
The apartment was really well situated, walking distance to the old town, supermarkets, main tourist sights and services like money changers. Do yourself a favour and have Radu pick you up from the airport. He pointed out all the sights on the way, helped us with our luggage and best of all provided us with a map and explained where everything was located and marked on the map and even gave advise on taxis, sights etc. Studio apartment was comfortable The kitchenette was well supplied for self catering, but there are heaps of good restaurants close by. WiFi was excellent as well. Washing machine was a bonus.
KimRomantisk rejse på 4 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 16. apr. 2019
Radu is a very accommodating host, communication was excellent and he was very helpful throughout my 2-week stay. Property is as shown in the pictures, area is great, good value for the money.
Familierejse på 15 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 15. aug. 2018
Excellent location, fully equipped apartment, easy access, clean, modern, on a quiet street even though in the middle of downtown, a caring and professional owner, one of the best stays I've ever had anywhere, and I've had A LOT. I'd stay here again in a minute. An incredibly good value as well. Normally Five Stars is my highest rating, but I'd give this one SIX STARS with ease.
RandyRejse på 5 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 21. jun. 2018
Spacious apt close to city center
Large room with a nice kitchen, clean, quiet in the evening, close to city center and a short distance to old town. Check in and check out quite easy. Easy communication with Radu who was there to help check in and check out, and provided a nice introduction and best attractions, really helpful. A really nice place to stay. Yes, I highly recommend this place!
FengRejse på 3 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 13. maj 2018
Great place
Great location I the city center. The owner provided information on places of interest, and was very helpful. Supermarkets nearby.
iftachRomantisk rejse på 4 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 7. aug. 2017
Loved the location and the host Radu was so helpful. He picked me up from the airport gave me information the whole way back to the apartment. He was also very informative he gave me a map and marked many area sights and explained what I should see were it's located and how to get there. I will be back and plan to return to same room if possible in building behind the Radisson.
kimRejse på 5 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

Følgende anmeldelser blev indsendt af hotelgæster fra andre lande

10,0EneståendeIndtjekning 12. feb. 2019
La locazione è stata perfetta, molto pulita, riscaldamento ottimo. Molto soddisfatto!
AndreiRejse på 4 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 29. jan. 2019
Je recommande
Radu est un type chic, ayant passé 7 nuits dans le studio il a proposé de nous chercher à l’aeroport et puis a passé suffisament de temps pour tout nous expliquer sur la ville, son histoire sa culture ... le studio est tres bien situé et très propre. Service 5/5 je recommande
SouhailRomantisk rejse på 7 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 20. nov. 2018
Très bien !! En centre Bucarest
Un excellent studio, très agréable à vivre. Nous avons passé un peu plus d'une semaine sur place. Globalement tout est bien, les environs en marchant à peine sont truffé de restaurants et autre commerce. Le seul point qui peut vous surprendre c'est que le studio est en face d'une église dont les cloches sonnent non stop ou pas lol donc la première nuit ça peut faire bizarre. Nous ça ne nous a pas perturbé plus que ça. Radu l'hôte des lieux est de très bon conseil et sera ravi de vous expliquer tous ce que vous voulez. Son français est quasi parfait !!
Jean PascalForretningsrejse på 7 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 13. dec. 2018
Enklare att resa
Hämtad på flygplatsen, bra. Trevlig bemötande och god service med information. Ställer upp och flexibilitet med att checka in och ut.
JUSTINRomantisk rejse på 5 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 28. aug. 2017
Bükreş Merkez
Şehrin merkezinde oldukça güzel bir konaklama geçirdik.
MelihRomantisk rejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Beklager, der er ingen billeder af dette overnatningssted taget af rejsende.
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.