Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Luk
Gå videre til hovedindhold.
Alle overnatningssteder i Napoli, Campania, Italien
1 værelse, 2 voksne
Via Della Croce Rossa 4, Napoli, NA, 80122, Italien
  • Saml stemplerDu kan samle Hotels.com™ Rewards-stempler her
6,8
Godt17 Alle vores anmeldelser kommer fra verificerede gæster, som har overnattet på overnatningsstedet.verificerede gæsteanmeldelser
Hotel til kort ophold
Blandt de 9% bedst bedømte i Napoli
  • 9.1Beliggenhed
    • Storartet beliggenhed
  • 9.0Morgenmad
    • Dejlig morgenmad
  • 9.0Service
    • God ledelse
    • Fantastisk service
    • God reception
  • 4.3Internet
    • WiFi-systemet behøver opgradering

Det siger gæsterne

  • God ledelse
  • God reception
  • Sengene bør forbedres
  • Værelserne har brug for regelmæssig vedligeholdelse

Indskrænk anmeldelser:

17 verificerede gæsteanmeldelser

Gæstebedømmelse

Følgende anmeldelser på engelsk er blevet indsendt af gæster fra andre lande

2,0DårligtIndtjekning 18. jul. 2019
Misleading and unsafe
We reconfirmed our booking for 2 apartments with kitchenettes several times. When we called several hours before arrival they didn’t speak English and we got worried they’d lost our reservation. We had an Italian speaker call and they kept ya on hold for a long time but confirmed they had our reservation. We arrived just after dark. The street outside was dirty and unsafe looking. A non English speaking (but friendly) desk clerk directed us into a dingy parking garage where we had to pay E50 for 2 nights upfront. After that we were told in sign language and with google translation help they had oversold and gave away our 2 apartments. The clerk led our group of kids and senior citizens 20 mins walk past dumpsters/skips of garbage, along a street that smelled of human urine to a huge old building that mostly held hair salons and professional offices that were closed. They had us sleep the night in some kind of air B&B. The rooms were clean but it was not what we paid for. No kitchen. No private apartment. 3 or 4 keys needed to get out of building and it was deserted and scary. Tried to get out to buy food and couldn’t get the street door key to work so stayed inside and skipped dinner in case we couldn’t get back in. Met other tenant of building who confirmed he had same issue. Dangerous Scaffolding over the main door holding up crumbling building. Left next morning with help of Hotels.com helpful customer service.
Familierejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
4,0AcceptabeltIndtjekning 22. apr. 2019
Booked room was not available upon arrival and we were taken to another location
Rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 20. okt. 2018
Great accommodation close to beach, metro, sights and Dario is a wonderful host. The stairs to the sleeping area could a problem for anyone with mobility issues
JoRejse på 4 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 17. feb. 2018
Good spot to explore Naples from
Found staff helpful and apartments very near to Amedeo metro station allowing easy & cheap access to other areas of Naples and also direct line to Pompeii. Situation is a bit different in with a residential block but probably more authentic to the locality. Breakfast was perfectly good and we enjoyed our stay.
Ian Rejse på 3 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 2. feb. 2018
Great service friendly staff
Slight mix up with the room we booked but the Staff are really amazing and did everything they could to make us our stay an amazing one.
AndrewRomantisk rejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

Følgende anmeldelser blev indsendt af hotelgæster fra andre lande

2,0DårligtIndtjekning 22. sep. 2019
escroquerie
ma réservation avait été annulée mais le B§B Mergellina m'a débitée la somme totale soit 1113,76 euros et le B%B et Hotels.com ne veulent rien savoir site à eviter ce sont des escrocs
patrickRejse på 14 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
2,0DårligtIndtjekning 11. okt. 2019
Pessimo
Prenotazione effettuata online e prepagata, due famiglie con bambini. Al nostro arrivo non risultava nulla, ne' la prenotazione ne' c'era disponibilita' di stanze. Ci sono volute 3 ore per trovare una soluzione, senza possibilita' di parlare con i responsabili. Nessuno della direzione si e' degnato di chiedere scusa. Riguardo alle stanze che ci hanno assegnate: pessime condizioni e scarsa pulizia. Vistose macchie di umidita' e stucco sulle pareti Soppalco interno, toilette al piano superiore e doccia al piano inferiore, scomodo in particolare per chi ha bambini. L'unico aspetto positivo e' la posizione e la vicinanza al lungomare.
Familierejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
6,0GodtIndtjekning 20. apr. 2019
Muy atentos, pero el departamento muy descuidado, las paredes muy sucias
Familierejse på 5 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 7. apr. 2019
Very good location
Very nice and helpful stuff. The room was great and clean. I will come back at my next visit in Naples.
MaxForretningsrejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
2,0DårligtIndtjekning 23. mar. 2019
Deludente!
Prenotati due monolocali basic di cui uno uguale alla foto del sito come struttura ma assolutamente non come colori luminosita' e bellezza l'altro completamente diverso anzichè monolocale una stanza minuscola caldissima condizionatore non utilizzabile mancanza di telecomando. Cosa più grave è che all'arrivo non trovavano la nostra prenotazione!!
MassimoRejse med venner på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 2. jan. 2019
Non lontano dal porto per le isole; per il centro considerare almeno un 45min. a piedi o il treno (linea blu) da e per piazza Amedeo (10-15 min. a piedi). Silenzioso. Un po' stretto per 4 persone, comodo per 2. Abbondanza di locali e negozi nei dintorni. D'estate, immagino, 2 min. a piedi e scendete sul lungomare per passeggiate e cena.
Rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 9. feb. 2018
Un buon B&B
Soggiorno di 3 notti in una camera grande con soppalco e cucina (attrezzature della cucina limitate). Il B&B si trova in una zona abbastanza vicina al centro tanto che è velocemente raggiungibile a piedi (o con la linea ferroviaria da Piazza Amedeo). Economico e con buona colazione inclusa. Personale molto cortese e disponibile. Consigliato
AlfredoRejse på 3 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 21. jan. 2018
Perfecto hotel y Ciro
Hotel perfecto en cuanto a calidad/precio. Muy buen desayuno, productos frescos y buen cafe. Apartamento con todas las comodidades. Zona cerca del metro (a 1 parada) y del centro, tranquila. Ciro siempre encantado de ayudarte para hacer tu estancia lo mejor posible. Recomendado 100%.
MireiaRejse på 4 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 3. jan. 2018
Made in sud
Grande accoglienza e servizio. Fatevi consigliare da Ciro sui posti da visitare. Colazione ricca e abbondante. Camere nuove e pulite.
Rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 22. nov. 2017
Molto bene!
Sono andato via da poco, mi sono trovato bene, sin dall'arrivo. Accoglienza deliziosa grazie al garbo e disponibilità di Ciro, ambiente riservato, pulito, confortevole, silenzioso e arredato adeguatamente. Diventerà il mio riferimento fisso.
CarloRejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 8. nov. 2018
FedericaRomantisk rejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 15. dec. 2017
DANIELAForretningsrejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Beklager, der er ingen billeder af dette overnatningssted taget af rejsende.
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.