Gæster
Alle overnatningssteder i North Myrtle Beach, South Carolina, USA

Avista Resort

3,5-stjernet hotel ved stranden med restaurant i nærheden af Cherry Grove Beach

  • Gratis Wi-Fi og gratis parkering
Fra
915 kr.

Billedgalleri

  • Strand
  • Strand
  • Strand
  • Strandbar
  • Strand
Strand. Billede 1 af 95.
1 / 95Strand
300 N Ocean Blvd, North Myrtle Beach, 29582-2928, SC, USA
8,6.Fremragende.
  • Friendliest staff ever. Resort can definitely use some fresh paint and a mild remodel

    24. nov. 2021

  • Very clean and wonderful view of the ocean.

    20. nov. 2021

Vis alle 569 anmeldelser

Skærpede foranstaltninger for sundhed og sikkerhed

Dette overnatningssted oplyser, at der i øjeblikket er indført skærpede foranstaltninger i forhold til rengøring og gæsternes sikkerhed.
  • Overnatningsstedet rengøres med et desinfektionsmiddel
  • Personalet bærer personligt beskyttelsesudstyr
  • Overnatningsstedet bekræfter, at de implementerer skærpede rengøringsforanstaltninger
  • Der er afskærmning mellem gæster og personale på de primære kontaktområder
  • Der sørges for at opretholde social distancering
  • Gæster får udleveret gratis håndsprit

Bedømmelse af området fra andre gæster

Trygt
I nærheden af seværdigheder
Praktisk beliggenhed
Stille
Spisemuligheder

Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 29. november 2021 til den 20. december 2021 (datoerne kan ændre sig):
  • En af swimmingpoolene
  • Spabad
    • Gratis parkering
    • Pool
    • Gratis Wi-Fi
    • Motionscenter
    • Køkken
    • Aircondition

    Overnatningsstedets højdepunkter

    Kort og godt

    • 378 værelser
    • Rengøring (efter andmodning)
    • På stranden
    • Restauranter og bar/lounge
    • 2 udendørs pools og 1 indendørs pool
    • Morgenmad tilgængelig

    Velegnet til familier

    • Gratis vugger/barnesenge
    • Børnepool
    • Køkken
    • Køkkengrej, tallerkener og køkkenredskaber
    • Kogeplade
    • Mikrobølgeovn

    I nærheden

    • Cherry Grove Pier: 42 minutters gang
    • North Myrtle Beach Park and Sports Complex: 7 km
    • House of Blues Myrtle Beach: 7,9 km
    • Alabama Theatre: 8,1 km
    • Barefoot Landing: 8,4 km
    • Arcadian Shores Golf Club: 12,8 km

    Reserver dette overnatningssted, og saml stempler efter dit ophold

    Husk: Når du indsamler 10 stempler, får du 1 bonusnat*

    Angiv datoer for 2 gæster

    Gæster
    • Standardlejlighed - 1 soveværelse - ved havet
    • Deluxe-lejlighed - 3 soveværelser
    • Standardlejlighed - 1 soveværelse - delvis havudsigt
    • Standardlejlighed - 1 soveværelse - ved havet
    • Standardlejlighed - 1 soveværelse - delvis havudsigt
    • Standardlejlighed - 1 soveværelse - ikke-ryger - delvis havudsigt
    • Standardlejlighed - 2 soveværelser - ved havet
    • Standardlejlighed - 3 soveværelser - ved havet
    • Standardlejlighed

    I nærheden

    Seværdigheder

    • Cherry Grove Pier: 42 minutters gang
    • North Myrtle Beach Park and Sports Complex: 7 km
    • House of Blues Myrtle Beach: 7,9 km
    • Alabama Theatre: 8,1 km
    • Barefoot Landing: 8,4 km
    • Arcadian Shores Golf Club: 12,8 km
    • Apache Pier: 14,7 km
    • The Carolina Opry: 15,1 km
    • Grande Dunes Marketplace: 16,5 km

    Transport

    • Myrtle Beach, SC (MYR): 29 minutters kørsel
    • North Myrtle Beach, South Carolina (CRE-Grand Strand Lufthavn): 7 minutters kørsel
    Kort
    Se på kortet
    300 N Ocean Blvd, North Myrtle Beach, 29582-2928, SC, USA

    I korte træk

    Hotellets størrelse

    • Dette hotel har 378 værelser
    • Dette hotel har 17 etager

    Indtjekning/udtjekning

    • Indtjekning mellem kl. 16.00 og når som helst
    • Udtjekning kl. kl. 11.00

    Restriktioner i forbindelse med din rejse

    • Se COVID-19-restriktioner.

    Særlige indtjekningsinstruktioner

    Personalet tager imod gæster ved ankomst. Kontakt venligst overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i din reservationsbekræftelse for at få flere oplysninger.

    Påkrævet ved indtjekning

    • Depositum med kreditkort, debitkort eller kontanter er påkrævet for påløbne udgifter
    • Gyldigt billed-ID kan være påkrævet
    • Minimumsalder ved indtjekning er 23

    Børn

    • Op til 2 børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes

    Kæledyr

    • Kæledyr ikke tilladt (servicedyr er velkomne)

    Internet

    • Gratis Wi-Fi på fællesarealer
    • Gratis Wi-Fi og internetforbindelse via kabel på værelserne

    Parkering

    • Gratis parkering på stedet
    • Der er parkering og parkering til minibus/varevogn på stedet
    • Begrænset parkering på stedet
    • Der er højdebegrænsninger for parkering på stedet
    *Se gebyrer og politikker for yderligere oplysninger eller tillægsgebyrer

    På hotellet

    Mad og drikke

    • Morgenmadsbuffet dagligt (tillægsgebyr)
    • Restaurant
    • Bar/lounge
    • Snackbar/deli
    • Bar ved poolen
    • Roomservice (i et begrænset antal timer)

    Aktiviteter

    • Antal indendørs pools: 1
    • Antal udendørs pools: 2
    • Fitnessfaciliteter
    • Antal spabade: 3
    • Cykeludlejning i nærheden
    • Golf i nærheden
    • Vandre-/cykelstier i nærheden
    • Scooter-/knallertudlejning i nærheden
    • Børnepool
    • Lazy River
    • Liggestole ved poolen
    • Poolparasoller

    Forretningsfaciliteter

    • Døgnåbent forretningscenter
    • Forretningscenter
    • Konferencelokale
    • Konferencelokalets størrelse i meter: 0
    • Konferencecenter

    Tjenester

    • Døgnåben reception
    • Concierge-tjenester
    • Hjælp med udflugter/billetter
    • Vaskeri
    • Bryllupsfaciliteter
    • Portier/piccolo

    Faciliteter

    • Antal bygninger - 2
    • Opførselsår: 2005
    • Elevator
    • Hæveautomat/banktjenester
    • Pengeskab i receptionen
    • Særlige rygeområder (bøder ifaldes)

    Handicapfaciliteter

    • Handicapvenligt badeværelse
    • Handicapvenligt værelse
    • Brusekabine med kørestolsadgang
    • Rute tilgængelig for kørestolsbrugere
    • Handicapparkering
    • Offentligt badeværelse med adgang for køretolsbrugere
    • Concierge-reception med adgang for kørestolsbrugere
    • Handicapparkering til minibus
    • Elevator med adgang for kørestolsbrugere
    • Registreringsskranke med adgang for kørestolsbrugere
    • Pool med adgang for kørestolsbrugere
    • Fitnesscenter med adgang for kørestolsbrugere
    • Forretningscenter/mødelokaler med adgang for kørestolsbrugere
    • Restaurant på stedet med adgang for kørestolsbrugere
    • Lounge med adgang for kørestolsbrugere
    • Håndtag på trappeopgange
    • Handicapvenlige faciliteter på stedet
    • Transportabelt sæde til badekar

    Sprog, der tales

    • engelsk

    På værelset

    Hjemlig komfort

    • Klimaanlæg på værelset (aircondition)
    • Loftsventilator
    • Mulighed for at lave kaffe/te
    • Strygejern/strygebræt

    Unikke værelser

    • Massage på værelset tilbydes
    • Separat spiseområde
    • Antal stuer
    • Separat siddeområde
    • Møbleret altan

    Når du skal friskes op

    • Privat badeværelse
    • Kombination af bruser/badekar
    • Gratis toiletartikler
    • Hårtørrer

    Underholdning

    • Fladskærms-tv
    • Kabel-tv-kanaler
    • Dvd-afspiller

    Hold forbindelsen

    • Gratis Wi-Fi
    • Gratis lokalopkald

    Mad og drikke

    • Køleskab/fryser i fuld størrelse
    • Mikrobølgeovn
    • Køkken
    • Kogeplade
    • Køkkengrej, tallerkener og køkkenredskaber
    • Opvaskemaskine

    Interessante fakta

    Spisning

    Just Off Main - restaurant, som specialiserer sig i amerikanske retter. Her serveres morgenmad, frokost og middag. En børnemenu udleveres efter anmodning.

    Gebyrer og politikker

    Refunderbart depositumBetal på overnatningsstedet

    Du vil blive bedt om at betale følgende gebyrer på overnatningsstedet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning: 
    • Depositum: USD 100 pr. ophold

    Obligatoriske gebyrerBetal på overnatningsstedet

    Du vil blive bedt om at betale følgende gebyrer på overnatningsstedet ved indtjekning eller udtjekning:

    • Resortgebyr: 17.99 procent af værelsesprisen
    • Følgende indgår i resortgebyret:
      • Adgang til pool
      • Adgang til fitnesscenter
      • Adgang til forretningscenter/computer
      • Internetadgang (kan være begrænset)
      • Telefonopkald (kan være begrænset)
      • Pengeskab på værelset
      • Øvrige inkluderede elementer

    Valgfrie tjenester

    • Morgenmadsbuffet tilbydes mod et ekstra gebyr på USD 10.95 for voksne og USD 5.50 for børn (cirkapriser)

    KæledyrBetal på overnatningsstedet

    Du vil blive bedt om at betale følgende gebyrer på overnatningsstedet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning:
    • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

    ParkeringBetal på overnatningsstedet

    Du vil blive bedt om at betale følgende gebyrer på overnatningsstedet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning: 
    • Der er begrænset parkeringshøjde

    Pool, spa og fitness (hvis tilgængeligt)Betal på overnatningsstedet

    Du vil blive bedt om at betale følgende gebyrer på overnatningsstedet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning:
    • Der er adgang til poolen fra kl. 08.00 til kl. 22.00

    Hygiejne og rengøring

    Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.

    Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet.

    Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler, der er beskyttelsesskærm mellem personale og gæster i travle områder, der udføres regelmæssig temperaturmåling af personalet, og gæster bliver tilbudt håndsprit.

    Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

    Politikker

    Gæster kan være helt rolige, da der er røgalarm på stedet.

    Bemærk venligst, at kulturelle normer og gæstepolitik varierer afhængigt af land og overnatningssted. De angivne politikker kommer fra overnatningsstedet.

    Det navn, der står på det kreditkort, som bruges ved indtjekning til betaling af diverse udgifter, skal være det primære navn på værelsesreservationen.

    Dette overnatningssted accepterer kreditkort, debitkort og kontanter.

    Det kreditkort, der bruges som betalingsmåde, skal fremvises ved indtjekning på overnatningsstedet. Hvis kortindehaveren ikke er til stede ved indtjekning, kræver hotellet en kopi af kreditkortet og en godkendelsesformular fra kortindehaveren forud for indtjekning.

    Også kendt som

    • Avista
    • Avista North Myrtle Beach
    • Avista Hotel Myrtle Beach
    • Avista Hotel N Myrtle Beach
    • Avista Resort North Myrtle Beach
    • Avista Resort Hotel North Myrtle Beach
    • Avista North Myrtle Beach
    • Avista Resort
    • Avista Resort North Myrtle Beach
    • Avista Hotel n Myrtle Beach
    • Avista Myrtle Beach
    • Avista Hotel Myrtle Beach
    • Avista Myrtle Beach
    • Avista Resort Hotel

    *Se gebyrer og politikker for yderligere oplysninger eller tillægsgebyrer

    Ofte stillede spørgsmål

    • Ja, Avista Resort har fuldt refunderbare værelsespriser, som kan reserveres på vores hjemmeside. Hvis du har reserveret en fuldt refunderbar værelsespris, kan reservationen afbestilles op til et par dage før indtjekning afhængigt af overnatningsstedets afbestillingspolitik. Du skal bare sørge for at tjekke overnatningsstedets afbestillingspolitik for de præcise vilkår og betingelser.
    • Dette overnatningssted bekræfter, at der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet, gæster bliver tilbudt håndsprit, der er tiltag for at sikre social afstand, og at personalet anvender værnemidler. Bemærk, at dette er blevet oplyst af vores samarbejdspartnere.
    • Ja, der er gratis selvstændig parkering. Der kan være et begrænset antal parkeringspladser.
    • Ja, der er 2 udendørs pools, en indendørs pool og en børnepool. Gæster har adgang til poolen fra kl. 08.00 til kl. 22.00. Swimmingpoolen vil være utilgængelig fra den 29. november 2021 til den 20. december 2021 (datoerne kan ændre sig).
    • Kæledyr er desværre ikke tilladt, men servicedyr er velkomne.
    • Du kan tjekke ind fra kl. 16.00 til når som helst. Udtjekning er kl. 11.00. Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.
    • Ja, Just Off Main tilbyder amerikanske retter. Nærliggende restauranter inkluderer Duffy Street Seafood Shack (5 min. gang), Georgio's Famous Pizza (5 min. gang) og Hoskins Restaurant (10 min. gang).
    • Nej, dette hotel har ikke et kasino, men SunCruz Casino (11 min. kørsel) og Big M Casino Gaming Yacht (11 min. kørsel) ligger begge i nærheden.
    • Benyt dig af muligheden for aktiviteter i nærheden som cykling og vandreture, og spil golf på den nærliggende golfbane. Nyd en afslappende tur i et af stedets 3 spabade og en forfriskende dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools. Avista Resort har også en Lazy River og et fitnesscenter.
    8,6.Fremragende.
    • 10,0.Enestående

      Amazing place to stay

      Rejse på 1 nat, 27. okt. 2021

      Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

    • 10,0.Enestående

      Room with a view

      We had a three bedroom, 3 bath suite. The room was pretry clean, however a few leftover hairs in the shower from a previous guest. The in laundry unit was an unexpected surprise and it was nice to wash clothes mid vacation. The view was amazing. The staff was very friendly and helpful. Would stay here again for sure!

      Kristin, Familierejse på 2 nætter, 17. okt. 2021

      Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

    • 6,0.Godt

      Try the Pot Roast!

      Overall our stay was lovely. However, 2/4 days they were doing maintenance at the pool and parking garage that was so loud that we couldn’t sit on our balcony nor at the pool. We were told that they would stop immediately however, three hours later they were still going. Obviously these repairs should be done during winter or when there are less guests. It was like being in a war zone. Jeffery and CJ were fantastic! As was Maria in the restaurant. Try the Pot Roast. Yum!! I was also charged an extra $148.74 that I’m now waiting 7-10 business days for a refund. When I called to question it the woman on the phone was rude. Wish I had gotten her name. It’s overall a lovely resort. Employees were either amazing or rude with no in between. The food at the restaurant was great but the drinks at the pool bar were terrible. Watery, flavorless and way over priced. The pools were fantastic and the hot tubs nice and hot. But the two days of horrific noise with no thought to guests was a real disappointment.

      Megan, Familierejse på 4 nætter, 4. okt. 2021

      Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

    • 10,0.Enestående

      Dee

      Absolutely amazing the most friendly people i have ever seen at any place we have ever stay.

      Terry, Rejse på 3 nætter, 29. sep. 2021

      Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

    • 10,0.Enestående

      My go to place in NMB

      Avista is always a fun place. Right on the beach and plenty to do around. Tree Top Lounge was not open, but the restaurant on first floor is good!!

      Familierejse på 3 nætter, 10. sep. 2021

      Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

    • 10,0.Enestående

      The staff was very friendly and the outdoor pools where great

      Brandy, Familierejse på 2 nætter, 27. aug. 2021

      Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

    • 10,0.Enestående

      Loved the pool area, usually just a beach person. Didn’t love the parking.

      Marcy K, Romantisk rejse på 4 nætter, 23. aug. 2021

      Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

    • 2,0.Dårligt

      This property was very disappointing. My room had droppings of bedbugs under the boxspring. I found one crawling on my bed when we returned to the room late along with a large roach crawling in the bathroom. Upon calling thr front desk they did not move my room. The next morning the manager called an exterminator offered to move me to another room that someone just checked out of that morning I went with the exterminator and we found bedbugs. I refused to stay and my family spent the next day searching for a place to stsy. My first and lsdy time ever returning to Myrtle Beach. Most horrible thing is my sister's room was worse than mine. The pictures we have would make your skin crawl. Stay AWAY from this proptery. I've always used Expedia for my travel based on recommended locations but now I'm a little wary.

      Felicia, Familierejse på 4 nætter, 21. aug. 2021

      Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

    • 2,0.Dårligt

      Property was filthy due to the wedding party that occupied a significant chunk of rooms from what i saw. Both beach and pool amenities were filthy and covered in trash from the drunken and disorderly party afore mentioned. The children of this party (vast in number) were left unsupervised and allowed to terrorize the pool area and beach.

      William, Romantisk rejse på 2 nætter, 21. aug. 2021

      Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

    • 8,0.Meget godt

      I loved the balcony and our room was very nice, but our first day there our elevators broke down.... but they had them working the next morning

      Linda, Familierejse på 3 nætter, 19. aug. 2021

      Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

    Vis alle 569 anmeldelser