Alle hoteller i Hvidovre, Danmark
1 værelse, 2 voksne
Du kan indsamle Hotels.com™ Rewards-overnatninger her
Kettevej 4Hvidovre2650Danmark
PrisgarantiPrisgaranti på hotelreservationer. Hvis du finder en bedre pris på nøjagtigt det samme ophold, vil vi enten matche prisen eller give dig en kupon. Klik nedenfor for at få flere oplysninger.
Hotels.com-anmeldelserTripAdvisor-anmeldelser
3,5 / 5Godt

Pointfordeling (baseret på 502 anmeldelser)

  • Internet
    God internetforbindelse
  • Morgenmad
    Dejlig morgenmad
  • Bar
    Fantastisk bar
  • Beliggenhed
    Storartet beliggenhed
  • Service
    Fantastisk service
  • Værelse
    Værelset bør gøres i stand
  • < Forrige
  • Side 1 af 11
  • Næste >
5,0 / 5Enestående
Mit ophold var godt. De ansatte er meget søde og hjælpsomme. Fredags middag buffert vae rigtig dejlig med en stor og spændene salat bar. Beliggenheden var fin for mig, men lidt alsidig for turister.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Kirsten, Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en bedømmelse. Jeg er meget glad for, at du har haft et godt ophold hos os og, at du synes, at personalet var søde og hjælpsomme. Jeg håber, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 16. jun. 2017
Kirsten
dk
2,0 / 5Acceptabelt
"No room for complaints..."
Vi havde booket et familieværelse til kr. 1.445 til 2 voksne og 2 børn på 12 og 14. Vi fik et værelse med en dobbeltseng og køjesenge. Men man kunne kun gå en person rundt imellem sengene ad gangen så småt var det. Dvs de 3 andre skulle være i en seng. Jeg nævnte det i receptionen at det godt nok var et lille værelse til 4 personer. Men fik bare beskeden at så skulle jeg bestille et suite næste gang. Der bliver ikke nogen næste gang hvis vi skal afsted alle 4.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Kostas, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er ked af at høre du synes familie værelset var for småt. Vores familie værelser er 15 kvm, hvilket også fremstår når i booker værelset, imod vores suite som er 30 kvm, hvilket selvfølgelig er en del større. Med det sagt beklager jeg for svaret du fik. Vi håber alligevel at se jer igen. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 1 nat 2. jun. 2017
Kostas
dk
2,0 / 5Acceptabelt
"Book IKKE Scandic i Hvidovre"
Vi havde bestilt et familieværelse til 2 voksne og to børn. Fik et lille værelse med 3/4 seng og 2 køjer slået ud fra væggen. Værelset egner sik ikke til andet end enkeltværelse. 3/4sengen var nok ikke mere end 160 cm bred! der var ikke plads til sidebord så man havde placeret 'en skammel ved den ene side. der var 1 stol ved en lille plade. Der var absolut ingen plads til at sidde. Ingen plads til at bevæge sig. Ingen kogekande med kaffe/the, man kunne købe dyrt i receptionen, Det var under alt kritik og en dårlig oplevelse. Værelset var snavset, der var chips på gulvet, ingen køleskab.. osv, Restauranten var ok, fik kun morgenmad...Har boet på flere Scandic hoteller, men dette her var lavmålet! Vi troede at Scandic stillede krav til hotellerne!
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Lotte, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold. Det sætter vi stor pris på. Som det fremgår på hjemmesiden du har booket igennem, så er vores familie værelser 15 kvm. Det er selvfølgelig rigtig ærgeligt at høre i synes det var for småt. Skamlen du refererede til er et sengebord, men ellers så er der et lille skrivebord samt en stol dertil. Som du selv nævner, så er der en queensize seng samt køjesenge på værelset. Vi har desværre ikke kaffe og te på vores familie værelser, dette findes dog på vores superior værelser, samt vores suiter. På vores superior ekstra værelser findes en nespresso maskine i stedet. Med hensyn til chips på gulvet, så beklager jeg rigtig meget og jeg vil selvfølgelig tage det videre. I må have en rigtig god sommer. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 2 nætter 2. jun. 2017
Lotte
dk
5,0 / 5Enestående
"Dejlig seng og morgenmad, samt venlig ansate"
Fint Kaffemaskinen virkede ikke hver gang
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Mandana, Tusind tak for bedømmelsen. Jeg er meget glad for, at du synes det var en dejlig seng, morgenmad og, at vores personale er venligt. Jeg beklager, at kaffemaskinen ikke virkede optimalt. Du kan altid hive fat i en tjener, så skal de nok sørge for, at kaffemaskinen bliver lavet. Jeg håber, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 26. maj 2017
Mandana
dk
4,0 / 5Fremragende
"Rent og flot værelse"
Overnatning i forbindelse med barnedåb
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jens Chr. Tusind tak for den flotte bedømmelse af hotellet. Jeg er meget glad for, at i har været glade for jeres værelse i forbindelse med barnedåben. Jeg håber at kunne byde jer velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 27. maj 2017
Jens Chr.
dk
4,0 / 5Fremragende
"En god og positiv oplevelse"
Fantastisk og meget hjælpsom personale. Morgenmaden var forrygende.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Allan, Tusind tak for den flotte bedømmelse af hotellet. Jeg er meget glad for at læse, at du synes personalet har været hjælpsomt og fantastisk. Jeg håber at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front Desk Manager
Familierejse på 1 nat 26. maj 2017
Allan
dk
4,0 / 5Fremragende
"New renovated - nice"
Work related
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Dear Finn, Thank you for writing a comment about your stay with us. It is great to hear that you enjoyed your stay and we hope to see you again. Sincere regards, Stine
Forretningsrejse på 1 nat 27. apr. 2017
Finn
dk
5,0 / 5Enestående
"Familievenligt"
Regtigt godt sted god pool i kælderen og afslapningsfaciliteter Rigtig god morgenmad og rigtig god betjening af personale
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jørgen, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du især var glad for morgenmaden samt den betjening du fik. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 2 nætter 10. apr. 2017
Joergen
dk
4,0 / 5Fremragende
"rent hotel med godt professionelt serviceniveau."
vi følte os godt modtaget og havde oplevelsen af et professionelt og venligt team over det hele
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Ulla, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det glæder os at i har haft en godt ophold og at du oplevede vores team som at være venlige og proffessionelle. Tusind tak for de fine ord og vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Stine
Romantisk rejse på 1 nat 8. apr. 2017
Ulla
dk
4,0 / 5Fremragende
brugte scandic som overnatning efter en tur i teateret
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Kaj, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det glæder os at du havde et godt ophold i forbindelse med din tur til teatret. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Stine
Romantisk rejse på 1 nat 8. apr. 2017
kaj
dk
3,0 / 5Godt
Værelset var dårlig rengjort. Dårlig service i restauranten.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold. Jeg er ked af at høre du ikke var tilfreds med den service du fik i restauranten. Med hensyn til rengøringen på værelset så beklager jeg rigtig meget, det er selvøflgelig meningen at værelset skal være helt rengjort og det er bestemt ikke vores standard ikke at gøre ordentligt rent. Det er dybt beklageligt. Vi håber at se dig igen, Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 3 nætter 30. mar. 2017
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Fabelagtig morgenmad og imødekommende personale"
Vi havde et familieværelse som var temmelig småt og hotellet trænger til en renovering - som er igangsat. Meget venligt , hjælpsomt og imødekommende personale.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Tak for din tilbagemelding her på siden. Vi er meget glade for at høre jeres ros til personalet. Vi er rigtigt nok i gang med en renovering af hotellet, og den forventes færdig midt i april måned, hvor alle vores værelser og øvrige facilliteter vil fremstå nyrenoverede. Jeg håber, at vi snart kan byde jer velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen, Hjørdis
Familierejse på 2 nætter 17. mar. 2017
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Nyrenoveret værelse er luksus"
Super nyt værelse - en ren luksus fornøjelse, når man sammenligner med tidligere ophold samme sted. Vi har overnattet på Scandic Hvidovre flere gange, men de værelser, vi har boet på, var meget nedslidte...faktisk så nedslidte, at vi har fundet andre overnatningssteder en del gange for at undgå trælse oplevelser - nu kommer vi igen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Susanne Mange tak for din feedback. Det er jo skønt at høre, at I er glade for vores nyrenoverede værelser. Vi er glade for at have jer tilbage og ønsker jer rigtig mange gode Scandic oplevelser fremover. Med venlig hilsen, Hjørdis
Familierejse på 1 nat 18. mar. 2017
Susanne
dk
5,0 / 5Enestående
"Børnevenligt hotel med pool"
Hotellet var meget børnevenligt med skattejagt til børnene og swimmingpool. Morgenmaden var meget god. Der var lidt byggestøj da hotellet blev renoveret.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Bjarne, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Vi er igang med at renovere vores standard værelser og de kommer til at stå klar i april. Jeg beklager rigtig meget hvis støjen har været til gene. Det er rigtig dejligt at høre i har haft en godt ophold og at børnene fik afprøvet skattejagten samt swimmingpoolen. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 17. feb. 2017
Bjarne
dk
1,0 / 5Dårligt
der var ikke varme på væselse så koldt
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Jørgen, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det sætte vi stor pris på da det er med til at forbedre vores procedurer. Jeg er rigtig ked af at høre der ikke var varme på værelset og det beklager jeg rigtig meget. Det er selvøflgelig rigtig ærgeligt og det er absolut ikke vores standard at vores værelser er kolde. Endnu engang mange tak for din kommentar og vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 1 nat 18. feb. 2017
Jørgen
dk
4,0 / 5Fremragende
"Venlig betjening og masser af smil fra personale."
Havde booket et familieværelse - endte selv i overkøjen, da ingen af børnene havde lyst til at ligge der, da det var muligt at falde ned mellem madras og væg. Super personale - de var smilende og hjælpsomme - meget flinke.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Richard, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg beklager rigtig meget for det mellemrum som der var mellem øverste køjeseng og væggen. Det er desværre ikke noget vi kan gøre så meget ved, da den er der for at vi kan slå køjesengene sammen. Det er rigtig skønt at høre du var glad for personalet og at de var smilende og hjælpsomme. Tusind tak for de fine ord. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Rejse med venner på 2 nætter 13. feb. 2017
Richard
dk
4,0 / 5Fremragende
"Børnevenligt og hyggeligt....."
Byggestøv uden betydning mod virkelig servicemided og børnevenligt personale. Morgenbuffet overvældende i hyggelig og børnrvenlig restaurant.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det sætter vi stor pris på. Det er rigtig dejligt at høre i havde et godt ophold på trods af støv fra renovering og det beklager jeg rigtig meget. Jeg er rigtig glad for at høre i synes personalet var serceminded og børnevenlige. Det er også rigtig godt at høre i kunne lide morgenmaden. Tusind tak for de fine ord og vi håber at se jer igen. Med vnelig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 14. feb. 2017
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
Super morgenmad og god service
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Henrik, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du have et godt ophold og at du især var glad for morgenmaden samt den service du fik. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 12. feb. 2017
henrik
dk
2,0 / 5Acceptabelt
"Under gennemsnit"
Et noget trivielt og slidt hotel med æstetik i faciliteter og værelser som en trist ventesal. Her er intet personligt touch. Aktuelt tillige en del støj fra håndværkere. Rengøring af værelser var ikke afsluttet ved ankomst kl 18, så check ind måtte udsættes til kl 21 ... :-/
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Per Mange tak for din kommentar. Vi er da kede af at høre, at du ikke var så glad for opholdet hos os. Vi beklager meget for de gener, der var på grund af larm fra håndværkerne og sen indcheckning. Jeg kan godt forstå, at dette har haft indflydelse på fornøjelsen af at bo hos os. Jeg håber dog, at vi en anden gang kan byde dig velkommen igen på Scandic Hvidovre. Endnu en gang mange tak for din henvendelse. Med venlig hilsen, Hjørdis
Forretningsrejse på 2 nætter 31. jan. 2017
Per N
dk
4,0 / 5Fremragende
"Rent og komfortablet hotel med imødekommende perso"
Et godt hotel til pengene, imødekommen personale og til morgenmad et usædvanlig imødekommende og glad personale. Kommer igen
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Forretningsrejse på 1 nat 23. jan. 2017
Finn
dk
3,0 / 5Godt
"Ok hotel"
En kold fornøjelse! Vi var så heldige at få et af de værelser der tydeligvis ikke var renoveret og overhovedet ikke lignede nogen af dem på deres billeder. Og det værelse vi fik havde absolut ingen varme overhovedet. Radiatoren kørte på 5 hele weekenden, men stadig ingen varme. Vi har måtte sidde med dyner på mens vi var på værelset. Ellers fint hotel, bare meget kolde værelser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Michala, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig ked af at høre om dim uheldige oplevelse. Jeg ved at i forbindelse med renoveringen har vi haft lidt udfordringer med varmen, men det blev udbedret så hurtigt som det var muligt. Jeg beklager rigtig meget at i fik et værelse hvor der manglede varme. Det er absolut ikke vores standard. Vi er igang med at renovere alle vores standard værelser og vi har ikke længere nogle ældre/slidte værelser. Fra april vil vi have alle vores værelser tilbage i drift igen og da vil alle værelser være renoveret. Endnu engang beklager jeg rigtig meget og vi håber bestemt at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 6. jan. 2017
Michala Laura
dk
5,0 / 5Enestående
"Lækkert og nyt"
Dejligt nyt værelse med god internetforbindelse. God seng og flot badeværelse. Fantastisk morgenbuffet - god kvalitet og flot rettet an.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig glad for at høre du havde et godt ophold og at du var glad for værelset samt morgenbuffet. Mange tak for de fine ord og vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Rejse på 1 nat 26. dec. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Super personale"
Meget serviceminded personale - Både i receptionen og i morgenmadsrestauranten. Det var en fornøjelse.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære John, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du synes vores personale var meget serviceminden, både i receptionen og i morgenmadsrestauranten. Tusind tak for de fine ord og vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 23. dec. 2016
John
dk
4,0 / 5Fremragende
"Godt hotel for 1 nat"
Skulle blot bruge hotellet som overnatnings sted. Som det absolut er fint til. fik desværre ikke prøvet nogen af faciliteterne. Men det er bestemt ikke sidste gang dette hotel benyttes.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er glad for at høre du have et godt ophold og forhåbentlig får du mulighed for at prøve nogle af vores faciliteter næste gang du er her. Vi ser frem til dit næste ophold hos os. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 1 nat 10. dec. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
Hele TV-væggen med føntørrer osv virkede ikke. Og - jeg mener at minimum antal håndklæder på et dobbelværelse er 3... Meget børnevenligt :-) og det var det vigtigste for os!
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er ked af at høre der var problemer med elektriciteten på værelset. Det er selvfølgleig rigtig ærgeligt og det beklager jeg rigtig meget. Normalt bliver der lagt 2 sæt håndklæder på vores dobbelt værelser og hvis vores gæster har behov for flere har vi altid nogle ekstra som vi giver ud til gæsten, hvis vores housekeeping er taget hjem. Det er skønt at høre i synes det var børnevenligt, da det er en af de ting som vi har i fokus her på hotellet. Vi håber bestemt at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 3. dec. 2016
En rejsende
dk
5,0 / 5Enestående
Pænt hotel med meget venlig betjening både i reception og restaurant. Ingen støj fra trafik eller tilstødende værelser. Alt i alt en rigtig god oplevelse vi kommer igen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Tusind tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du ikke var generet af støj fra værken trafik eller tilstødende værelser. Det er også godt at høre du var tilfreds med betjeningen både i reception og restaurant. Vi har altid service i fokus, så det er ekstra godt at høre når vi får af vide at vores gæster har haft en god oplevelse i forbindelse med det. Vi vil se frem til at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 4. nov. 2016
En rejsende
dk
3,0 / 5Godt
Meget Slidt værelse. Burde ikke udlejes , hvis det gøres så til næsten ingen penge , og personalet burde gøre opmærksom på at det ikke matcher andre værelser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold. Jeg er ked af at høre du synes værelset var slidt. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og beklageligt. Vores standard værelser er ikke renoveret endnu, men vi er i fuld gang med at renovere dem hvilket betyder at alle vores værelser vil være renoveret, når vi er færdig med dem. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 7. nov. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Hotel med god placering"
God hotel - tæt på København - gratis parkering - gratis WIFI - morgenmad inkl. i prisen - lille svimming pool / sauna - tæt på supermarked - tæt på motorvej.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du i særdeleshed var glad for lokationen. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 28. okt. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Dejligt hotel, med gode transportmuligheder."
God service, god mad i restauranten og gode transportmuligheder.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er glad for at høre du havde et godt ophold og at du specielt var glad for servicen samt maden i restauranten og de transportmuligheder som der er herfra, med det offentlige. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 28. okt. 2016
En rejsende
dk
5,0 / 5Enestående
"Fortjener slet ikke de dårlige anmeldelser!"
Utrolig god service. Virkelig flot hotel. De opgraderede til superior, da vi ankom. Så det var et rigtig fint værelse, til prisen. Virkelig god buffet og morgenmad. Lobbyen var virkelig lækker og bartenderen lavede virkelig gode cocktails.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring jeres ophold hos os. Tusind tak for de rigtig fine ord, det sætter vi stor pris på. Det er skønt at høre at i havde et godt ophold og at i synes det var utrolig god service i fik. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Rejse med venner på 2 nætter 21. okt. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
Værelserne/senge/køjesenge - Værelset var alt for opvarmet. Køjesenge - her kunne børnene ikke ligge (grundet pladsforhold) Dyner meget tykke/tunge til et i forvejen meget opvarmet værelse
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er ked af at høre i fandt jeres værelse for varmt samt at i havde problemer med pladsforhold i køjesengene. Det er selvfølgelig rigtig ærgeligt, men jeg håber at i alligvel formåede at have et godt ophold. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 18. okt. 2016
En rejsende
dk
5,0 / 5Enestående
Helt i top
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Hej gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os og tusind tak for de fine ord. Det er skønt at høre du havde et godt ophold. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 20. okt. 2016
En rejsende
dk
3,0 / 5Godt
"Ok hotel"
Køjeseng øverst dårlig placeret. Min søn knaldede hovedet op i loftet 5 gange.! Det gjorde ondt. Dobbelt seng smal. Pool fin og motionsrum. Irriterende at blive banket op på afrejse dagen kl. 8. Man har jo værelset til kl. 12.00.... Langsom hjælp i reception. Hjælpsomt og venligt personale til morgenmad
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er rigtig ærgeligt at høre om jeres uheldige oplevelser og jeg håber at din søn er ok. Jeg beklager rigtig meget at han fik slået hovedet. Alle vores dobbeltsenge er 140 cm, desværre har vi ikke nogle der er størrer. Det er godt at høre i kunne lide pool, motionsrummet samt personalet til morgenmaden. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 3 nætter 16. okt. 2016
En rejsende
dk
3,0 / 5Godt
"Særdeles god service, men slidt værelse"
Godt slidt og brugt værelse. Selv fjernbetjeningen var fedtede, så turde næsten ikke røre ved den. Service i receptionen og restauranten var særdeles god. Det er klart Scandic's kerne og derfor jeg giver 3/5 stjerner.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er rigtig ærgeligt at høre du ikke var tilfreds med værelset. Vi er i gang med at renovere alle vores standard værelser, hvilket betyder at vi kun vil have renoveret værelser, når dette er færdigt. Det er selvfølgelig dybt beklageligt at fjernbetjeningen ikke var rengjort. Det er dejligt at høre du var særdeles glad for den service du fik af både receptionen og restauranten. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 2 nætter 11. okt. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"rigtig god mad"
Rigtig god mad. Jeg spiste både morgenmad, frokost og middag på hotellet. Det var virkelig godt.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er dejligt at høre du havde et godt ophold og at de var glad for maden der blev serveret i restauranten. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 26. sep. 2016
En rejsende
dk
2,0 / 5Acceptabelt
"Møj beskidt og gardiner som var revnet flere stede"
Sjælendt har jeg boet på et værelse som var så beskidt. Jeg tog billeder af værelset og toilettet og vidste i receptionen. De tilbød mig ikke et nyt værelse, men at komme og gøre rent. Det afslog jeg da jeg havde et møde om aftenen og jeg havde en kollektion stående på værelse til omkring 1 million. Jeg kan ikke forlade værelset og lade nogen komme ind, når jeg ikke er der selv, da så forsikringen ikke dækker. Ligeledes gjorde jeg dem opmærksom på, at gangen var møj beskidt. Den havde de støvsuget da jeg kom senere på aftenerne. Jeg tog elevatoren ned til næste etage. Og gangen her var mere beskidt end gangen jeg boede på. Så de havde KUN gjort rent på min gang, da jeg havde gjort opmærksom på det. Da jeg så skulle rulle gardinet for efter jeg kom hjem, var det total i stykker flere steder. Gik igen ned i receptionen og gjorde dem opmærksom på det uden resultat. De vidste det godt og engang med tiden skulle værelset fikses op og nye gardiner sagde de. Man kan på ingen måde leje et værelse ud i Danmark i sådan en forfatning. Ringede og skrev til hotellet da jeg kom hjem. De tilbød mig i første omgang som kompentiation at opgradere mig næste gang jeg skulle bo der. Først efter mange mail fik jeg en ordentligt og fair kompentiation. Sørgeligt man som erhvervsdrivende skal bruge så meget tid på det. Morgenmaden var til gengæld god.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg kan se at du har haft kommenteret dit ophold hos os på en anden side, med præcis samme kommentar, derfor vil jeg meget gerne henvende dig til det svar som vi har givet dig på den anden side. Endnu engang tak for din kommentar om den er sendt videre til vores housekeeping, så de kan få fulgt op på det. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 9. aug. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Super ophold"
Super god og venlig service lige fra ankomst til check ud. Pænt og moderniseret værelse, med lækkert badeværelse. Lækker og omfattende morgenmad. Godt hotel til prisen. Vi kommer gerne igen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Hej Erik, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Mange tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på. Det er skønt at høre du havde en god oplevelse og at du var glad for servicen hele vejen igennem opholdet. Derudover er jeg også glad for at høre du var glad for morgenmaden og at i kommer igen. Det vil vi se frem til. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 12. aug. 2016
Erik
dk
4,0 / 5Fremragende
Generelt godt. Mødte en frisk og engageret medarbejder i recptionen.
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Front Office Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det sætter vi stor pris på. Jeg er rigtig ked af at høre om din tidligere oplevelse af vores parkeringsplads, det er rigtig ærgeligt. Det er skønt at høre du føler dig mere tryg med vores nuværende system til parkeringspladserne. Jeg er rigtig glad for at høre du blev mødt af en frisk og engageret medarbejder i receptionen, da service er meget vigtigt for os. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Anden rejse 7. aug. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
SOM FORVENTET FINT STILLE OG ROLIGT TÆT PÅ MOTORVEJ ENESTE MINUS KOLDT VAND I BRUSER OG INGEN TRYK PÅ NÆVNTE DET VED UDTJEKNING HVOR DET BLEV MODTAGET POSITIVT OG LOVEDE DET BLEV UDBEDRET
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Hej Poul Erik, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er selvfølgelig dybt beklageligt at der kun kom koldt vand ud af bruseren samt at der ikke var noget tryk på, det beklager jeg rigtig meget. Det er dog skønt at høre at din kommentar til receptionen blev taget imod positivt. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 1. aug. 2016
Poul Erik
dk
2,0 / 5Acceptabelt
"Ringe værelses komfort"
Alt for lille værelse (15 kvm) til en familie på 4. Dårlig forælder seng. Seng ud i et så når den ene rørte på sig vågnede den anden. Ingen Air kondition.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Hej René, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig ked af at høre du ikke var tilfreds med størrelsen af familie værelset. Vores familie værelser er 15-17 kvm. Hvis der er 4 voksne som skal sove på værelset kan det godt være lidt trængt. Vi har desværre ikke air condition på nogle af vores værelser og jeg beklager rigtig meget hvis dette har været til gene. Vi håber at se dig og din familie igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 3 nætter 19. jul. 2016
René
dk
4,0 / 5Fremragende
Meget slidt værelse
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Hej Kenneth, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig ked af at høre du fandt værelset meget slidt. Det beklager jeg rigtig meget. Jeg er alligvel glad for at høre du alligevel havde et godt ophold på trods af værelset. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 21. jul. 2016
Kenneth
dk
4,0 / 5Fremragende
"Rigtig fint hotel med lækker morgenmad"
Super sødt personale, dejligt morgenmad og hyggeligt værelse. Der var ikke helt rent - pletter på gulvet, der lignede blod og min datter der sov i øverste køje bankede konstant hoved, arme og ben ind i en kasse, der var over sengen :(
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Hej Mette, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig ked af at høre om jeres uheldige oplevelse med hensyn til at der ikke var gjort helt rent på værelset samt pletterne på gulvet. Det beklager jeg rigtig meget. Det er ikke vores standard at efterlade et værelser i den tilstand. Med hensyn til at den øverste køjeseng, så er det rigtig ærgeligt at høre din datter konstant bankede hoved arme og ben ind i loftet. Jeg håber hun er ok og at hun ikke fik nogle blå mærker eller nogle skrammer. Der er desværre ikke så meget plads mellem loft og øverste køjeseng og jeg beklager meget hvis dette har været til gene Det er skønt at høre du synes personalet var super sødt og at i ellers var tilfredse med værelset samt morgenmaden. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 2. jul. 2016
Mette
dk
3,0 / 5Godt
"Tæt ved motorvej og lufthavn."
Skulle flyve fra Kastrup næste formiddag og aflevere en lejet bil samme sted. Valgte hotellet, så jeg ikke skulle køre for langt. Til dette behov passede hotellet fint - 25 min´s kørsel til Kastrup. Ved ankomsten var der nogle problemer med, om værelset var klart. Da man endelig havde fundet et, viste det sig, da jeg kom op på etagen, at det alligevel IKKE var klart. Det kan gøres bedre. I øvrigt var personalet søde og hjælpsomme. Stueetagen med div. opholdsarealer fremstod indbydende, men 1. salen, hvor jeg skulle bo, var dyster og forsømt. Værelset var lille, slidt og på en lummer sommernat umuigt at ventilere, når kun ét vindue kan åbnes. Morgenbuffeen var udmærket, men restauranen var meget præget at en flok spanske vejarbejdere(?), dervar højrystede og fyldte meget.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Familierejse på 1 nat 24. jun. 2016
Vivi
dk
2,0 / 5Acceptabelt
Værelset var slidt og trængte i den grad til en opgradering.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er selvfølgelig ked af at høre du fandt værelset slidt. Ca. 50% af vores væresler er blevet renoveret, men vi har desværre ikke fået renoveret vores standard værelser endnu. Det er rigtig beklageligt hvis dette har været med til at gøre dit ophold mindre godt. Vi håber at se dig igen og du må have en rigtig god sommer. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 19. jun. 2016
En rejsende
dk
4,0 / 5Fremragende
"Familie weekend"
Fint hotel. Især morgenmad/ service i returanten var rigtig fint. Godt sted hvis man har børn med.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Familierejse på 2 nætter 3. jun. 2016
Ulla
dk
3,0 / 5Godt
"Alt for varmt"
Værelset var alt alt for varmt uden mulighed for at skrue ned. Selv med åbent vindue svedte jeg meget, og det samme gjorde min kollega på et værelse på den anden side af gangen. Adgangen til poolen var skummel, når man kom alene
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Forretningsrejse på 1 nat 25. maj 2016
En rejsende
dk
1,0 / 5Dårligt
"Ikke værdigt at tage penge for dét værelse."
Slidt, grimt og ulækkert værelse (620). Burde ikke lejes ud. Da jeg nævnte det i receptionen, fik jeg en forklaring på at "de jo ikke kunne lukke hele hotellet for at renovere..". Det havde jeg hverken foreslået eller behov for at få af vide. Jeg havde blot behov for et anstændigt værelse og god kundeservice.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Søren, Tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er meget ked af at høre du ikke var tilfreds med dit ophold. Din oplevelse i receptionen er ikke vores standard og jeg vil selvfølgelig tage dette videre med receptionen. Jeg beklager rigtig meget for det svar du fik og for behandlingen. Vi ønsker selvfølgelig at alle vores gæster får den bedste mulige oplevelse samt service, som de kan få. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretningsrejse på 1 nat 19. maj 2016
Søren
dk
3,0 / 5Godt
Nedslidte værelser, nuset og småbeskidt, afløb i bruser kunne ikke trække.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Romantisk rejse på 2 nætter 13. maj 2016
Anne
dk
3,0 / 5Godt
"Fint hotel, små værelser"
Det må være det mindste familieværelse, som jeg nogensinde har boet på. Ellers et lækkert hotel og venlig personale, men en familie på 4 personer har meget svært ved at være på deres "store" familieværelser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Lasse, Mange tak for din kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er ked af at høre du synes familie værelset var for småt. Vores familie værelser er 15-17 kvm med en dobbelt seng og køjesenge. Det er skønt at hære i synes det var et lækkert hotel og at personalet var venlige. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 30. apr. 2016
Lasse
dk
2,0 / 5Acceptabelt
"Et meget slidt hotel"
Der er var meget beskidt, døren fuld af fedtede fingre, badeværelset ikke "appetitligt" generelt et meget slidt værelse, men restauranten var ok. Renligheden er også påtalt til hotellet, vi ønsker ikke at benytte det igen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Sonja, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er meget ked af at høre om jeres ophold hos os. 50% af vores værelser blevet renoveret, men desværre er vores standard værelser ikke blevet renoveret endnu. Med det sagt er jeg meget ked af at høre om jeres meget uheldige oplevelse. Fedtede fingre på døren og beskidt værelse er ikke vores standard. Jeg er ked af at høre vi ikke kommer til at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 22. apr. 2016
sonja
dk
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.
  • < Forrige
  • Side 1 af 11
  • Næste >