Alle hoteller i Hvidovre, Danmark
1 værelse, 2 voksne
Du kan indsamle Hotels.com™ Rewards-overnatninger her
Kettevej 4HvidovreHovedstaden2650Danmark
PrisgarantiPrisgaranti på hotelreservationer. Hvis du finder en bedre pris på nøjagtigt det samme ophold, vil vi enten matche prisen eller give dig en kupon. Klik nedenfor for at få flere oplysninger.
Hotels.com-anmeldelserTripAdvisor-anmeldelser
7,4Godt

Pointfordeling (baseret på 456 anmeldelser)

  • Internet
    God internetforbindelse
  • Morgenmad
    Dejlig morgenmad
  • Beliggenhed
    Storartet beliggenhed
  • Godt køb
    Bedste køb
  • renlighed
    Ret rent
  • Komfort
    Mere komfort ville være rart
  • < Forrige
  • Side 1 af 10
  • Næste >
10,0Enestående
"kan kun anbefales"
alt var 100% i orden- altid tilstedeværende personale som var parat til at hjælpe
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Bo, Mange tak for de fine ord. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du fandt personalet tilstedeværende samt parate til at hjælpe. Vi håber at se dig igen i det nye år. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 3 nætter 24. dec. 2017
bo
dk
4,0Acceptabelt
"Støj på hotellet"
Meget støj på hotellet, jeg havde værelse på 5.sal men kunne alligevel høre og mærke musik fra hotellets festsal, hvilket holdt mig vågen indtil kl. 02.30 om natten, det er meget sent en torsdag når man har vigtige møder fredag. Ingen havde varskoet om dette...
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Tak for din tid og feedback til hotellet. Jeg er meget ked af, at du ikke har kunne sove grundet larm fra festen i stuen. Vi havde givet vores gæster værelser højere oppe så de ikke skulle blive forstyrret af denne fest så jeg er rigtig ked af, at der stadig har været for meget larm. Vi troede ikke, at musikken ville kunne høres på 5. etage, det er jeg meget ked af. Jeg håber, at du vil give hotellet en chance mere, så vi kan vise, hvad vi kan gøre for, at du får en godt ophold. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Forretningsrejse på 1 nat 14. dec. 2017
En rejsende
dk
10,0Enestående
ligger helt fint i forhold til Tivoli
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Mathilde, Tak for din tid og feedback. Jeg er meget glad for, at du synes hotellets beliggenhed er god. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, front desk Manager
Familierejse på 2 nætter 1. dec. 2017
Matilde
dk
8,0Meget godt
"Godt Nok..."
Må indrømme vi var chokeret over at møde frontpersonale som ikke kan dansk. Ellers må man sige at hotellet lever op til forventningerne, men så heller ikke mere.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jan, Tak for din tid og feedback. Det er korrekt, at jeg har en receptionist ansat, der er ved at læse dansk. Hun forstår dansk, men kan endnu ikke snakke det flydende. Jeg er glad for, at i ellers har nydt jeres ophold og håber, at i vil besøge os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 24. nov. 2017
Jan
dk
10,0Enestående
"Super overnatningssted"
Ikke i centrum af Kbh, men kun 14 minutters kørsel og gratis parkering. Lækker og frisk morgenmad. Fin modtagelse - god og hjælpsom betjening. Værelserne ok - forholdsvis nyistandsatte - gangene bære præg af års slid, men ok. Vi kommer igen
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jens, Tusind tak for den flotte bedømmelse, det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for at læse, at i har fået en god modtagelse samt god og hjælpsom betjening. Vores gange bliver malet og istandsat i starten af det nye år, så de kommer til at matche vores nyrenoverede værelser. Jeg er meget glad for, at i vil besøge os igen og vi glæder os til at byde jer velkommen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 11. nov. 2017
Jens Hagbard
dk
6,0Godt
"For varm seng"
God og venlig betjening. Skiftede værelse pga lugt, men det var ikke et problem. Men sengen er alt for varm. Billigere senge reflektere ens kropsvarme istedet for at absorbere. Har mødet det en del gange efterhånden. Dvs et vat/bomuldstæppe og en kunststof madras. Man koger efter kort tid.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Ole, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedømmelse. Jeg er meget glad for, at du synes vi har god og venlig betjening. Jeg beklager, at du ikke synes sengen levede op til dine forventninger og var for varm. Hvis du ønsker en blæser op på værelset kan receptionen altid hjælpe med dette. Vi har helt nyrenoverede værelser samt senge, så jeg er meget ked af, at du ikke synes de er gode. Men jeg håber alligevel at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 11. nov. 2017
Ole
dk
10,0Enestående
"Godt sted til et pitstop."
Dejligt ophold og dejlig morgenmad. Fint rent på værelse. Mangler afsætningsmulighed på badeværelse. Skulle nok overveje en rensning af stole i morgenmadsrestaurent.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Peer, Tak for din tid og feedback. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for at læse, at du har haft et dejligt ophold og en dejlig morgenmad. Jeg har taget din feedback videre omkring en ektra hylde på badeværelset og rensning af stole i restaurant. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 10. nov. 2017
Peer
dk
10,0Enestående
"Scandic hotel"
Det var pragtfuldt.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Masood, Tusind tak for den flotte bedømmelse. Det sætter vi stor pris på. Jeg er utrolig glad for at læse, at du synes det var pragtfuldt og jeg håber snart at kunne byde dig velkommen igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 2 nætter 3. nov. 2017
Masood
dk
8,0Meget godt
"kommer igen"
Fint hotel til en overnatning, har været der mange gange og kommer igen lækkert morgenmad fine værlser
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaare Frank, Tusind tak for din flotte tilbagemelding. Vi er meget glade for, at du kan lide at besoge hotellet og er meget glade for, at du vil komme igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 2. sep. 2017
Frank
dk
2,0Dårligt
"Ringe service.."
Jeg har boed på det hotel mange gange.. og jeg parkedede lige uden for.. der var et plads fri.. ( Der var mange vare vogne) Næste morgen .. var der en P bøde i ruden.. Ingen skilte var synlige og receptionen.. sagde ingen ting .. og fik værelse 201.. evt værelse med meget støj.. det var IKKE et godt ophold... RINGE SERVICE !!!
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaare Carsten, Tak for din tid og feedback. Jeg beklager, at du har overset skiltet med, at du skal registrere din bil på Ipaden. Det står ude ved parkeringen og i indgangen til hotellet og på receptionsskranken. Kontakt endelig receptionen med boden så skal vi gore hvad vi kan for at annullere den. Jeg beklager, at der har varet stoj på vaerelset, du kan altid kontakte receptionen så sorger de for, at du far et andet vaerelse langere vak fra elevatoren. Jeg håber alligevel, at du vil give hotellet en chance mere og besoge os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, front desk Manager
Forretningsrejse på 1 nat 24. okt. 2017
Carsten
dk
10,0Enestående
"Super ophold til favorabel pris"
Glimrende værelse, god seng, fint bad, fantastisk morgenmad, alt i alt et super ophold til en særdeles favorabel pris
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Jens, Mange tak for din mail. Det glæder os at du har haft et godt ophold og at du særdeles var glad for morgenmaden samt prisen for opholdet. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 1 nat 21. okt. 2017
Jens
dk
8,0Meget godt
Der var for mange ting på værelset så det var meget trangt. Men samlet set en dejlig oplevelse
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaare Leo, Tak for din flotte bedommelse af hotellet. Det saetter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at i har haft en dejlig oplevelse hos os. Jeg giver din feedback om for mange ting på vaerelset videre. Hvis du onsker, at vi skal fjerne en stol eller andre ting paa vaerelset, vil vi selvfolgelig altid vaere behjaelpelige. Jeg haaber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 17. okt. 2017
Leo
dk
8,0Meget godt
Fint hotel med søde ansatte. Poolen en smule kold. Ikke det største udvalg i restauranten til aftensmad. Lækker morgenbuffet.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Heidi, Tak for din tid og feedback. Det hjælper os til at blive bedre. Jeg er meget glad for, at du synes vi har nogle søde ansatte og et fint hotel. Jeg giver selvfølgelig dine feedback videre, så vi kan gøre poolen lidt varmere til næste gang. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 13. okt. 2017
Heidi
dk
6,0Godt
Værelserne var superfine, men morgenmaden "sejlede". Mange borde måtte selv flytte brugt service for at få en plads. De var voldsom underbemandet.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Hans Erik, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet feedback. Det hjælper os til at blive bedre. Jeg er glad for at læse, at i kunne lide vores nyrenoverede flotte værelser. Jeg tager selvfølgelig din feedback videre til vores restaurant chef, så vi sørger for, at det ikke sker igen. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 7. okt. 2017
Hans Erik
dk
10,0Enestående
Brugte hotellet til 2 overnatninger + morgenmad ifbm kursus. Ganske glimrende forhold :o)
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Henrik, Tak fordi du har brugt tid på at give hotellet en bedømmelse og feedback. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at du har nydt dit ophold og kursus hos os. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen igen. Med venlig hilsen Mitzi, Front desk Manager
Forretningsrejse på 2 nætter 19. sep. 2017
Henrik Præst
dk
6,0Godt
Fedt hotel og en meget fin service lægget morgenbord
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kaaere gaest, Tak for din tid og feedback. Jeg er meget glad for, at du synes vi har et fedt hotel og, at du synes du får god service ved morgenbordet. Jeg håber snart, at du besoger hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Anden rejse 12. sep. 2017
En rejsende
dk
8,0Meget godt
Altid hjælp og god service
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaere Gaest, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedommelse. Det hjaelper os til hele tiden at blive bedre. Jeg er meget glad for, at du kan lide at bo hos os og, at du synes du modtaer god service, når du bor her. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Forretningsrejse på 2 nætter 6. sep. 2017
En rejsende
dk
4,0Acceptabelt
"Gammelt slidt og uhygiejnisk"
Værelse 617 Gammele senge, shampoo/body wash/håndsæbe er på pumpe som alle kan skrue af og på. Værelset lå ud til baghave hvor der var støj fra baren kl 1 om natten og kan også høre hvad naboerne laver. Morgenmad var ikke god typisk dansk brød med pålæg müsli og lidt bacon æg og små pølser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Andreas, Tak for din tid og feedback. Jeg er meget ked af, at du ikke har kunne lide værelset. Vores værelser er ellers lige blevet renoveret her i starten af 2017. Det er selvfølgelig ikke vores standard, at der mangler håndsæbe og shampoo. Receptionen kan altid hjælpe med at sende housekeeping op og fylde dem op og true dem fast. Jeg baklger, at du ikke har kunne lide morgenmaden. Vi har ellers over 100 forskellige valg og altid veganske og glutenfrie alternativer. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 18. aug. 2017
andreas
dk
6,0Godt
Morgen mad først 7.00. Det er alt for sent Familie værelse var alt for lille. Så kan man lige så godt købe 2 værelser. Det er lige så dyrt
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedømmelse. Det hjælper os til hele tiden at blive bedre. Jeg bekager, at morgenmadstiderne ikke passede. Hvis i ønsker morgenmad før, kan i altid bestille en breakfast box til dagen efter, som i kan få med. Jeg bekalger, at du ikke er informeret om størrelsen på vores familieværelser. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen en anden gang. Med venilg Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 15. aug. 2017
En rejsende
dk
10,0Enestående
"Super ophold"
Min kæreste og jeg havde fornøjelsen at overnatte en enkelt nat her hos Scandic i Hvidovre. Det var en super fin oplevelse med et dejligt værelse, behagelig seng og et dejligt badeværelse. Morgenmaden er som sagt det vigtigste og her på Scandic fik vi et dejligt og varieret morgenmads buffet. Vi vil helt sikkert bruge dette hotel igen næste gang vi kommer til hovedstaden :-)
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kær Peter, Tusind tak for den flotte bedømmelse og feedback. Det er vi meget glade for. Jeg er især glad for, at i vil besøge os igen og glæder mig til at kunne byde jer velkommen igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 28. jul. 2017
Peter Gylling
dk
8,0Meget godt
"Mangel på information ved indtjekning"
Manglede at få noget info - hvor man kunne finde de forskellige ting ved indtjekning. Som om man forventede at man havde været der før. Selv vejen til værelse måtte man spørge om .
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Hanne, Tak for din tid og bedømmelse af hotellet. Det hjælper os til hele tiden at blive bedre. Jeg beklager, at receptionen ikke har givet dig informationer omkring hotellet, det tager jeg selvfølgelig med dem og det er selvfølgelig ikke vores standard. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 28. jul. 2017
Hanne
dk
2,0Dårligt
"Øv"
Ekstrem dårlig betjening i restauranten. Morgenmaden den ene dag var dårlig, jeg tror de havde genbrugt pølser og kager fra dagen før. Dårlig lugt på 7 etage hele ugen, ingen reaktion fra hotellet. Sidste gang jeg kommer der
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Peter, Tak for din feedback. Det hjælper os til at blive bedre. Jeg er virkelig ked af at læse, at du har oplevet dårlig betjening i restauranten, det er noget jeg går videre med til vores restaurantchef. Det er selvfølgelig ikke vores standard, at der har lugtet på gangen. Du kan altid kontakte receptionen så skal de nok gøre deres bedste for at finde et andet værelse til dig eller få gjort sådan, at der ikke lugter på gangen mere. Jeg håber alligevel, at du vil give hotellet en chance mere og besøge os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk manager
Forretningsrejse på 6 nætter 15. jul. 2017
Peter
dk
10,0Enestående
Mit ophold var godt. De ansatte er meget søde og hjælpsomme. Fredags middag buffert vae rigtig dejlig med en stor og spændene salat bar. Beliggenheden var fin for mig, men lidt alsidig for turister.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Kirsten, Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en bedømmelse. Jeg er meget glad for, at du har haft et godt ophold hos os og, at du synes, at personalet var søde og hjælpsomme. Jeg håber, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 16. jun. 2017
Kirsten
dk
4,0Acceptabelt
"No room for complaints..."
Vi havde booket et familieværelse til kr. 1.445 til 2 voksne og 2 børn på 12 og 14. Vi fik et værelse med en dobbeltseng og køjesenge. Men man kunne kun gå en person rundt imellem sengene ad gangen så småt var det. Dvs de 3 andre skulle være i en seng. Jeg nævnte det i receptionen at det godt nok var et lille værelse til 4 personer. Men fik bare beskeden at så skulle jeg bestille et suite næste gang. Der bliver ikke nogen næste gang hvis vi skal afsted alle 4.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Kostas, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er ked af at høre du synes familie værelset var for småt. Vores familie værelser er 15 kvm, hvilket også fremstår når i booker værelset, imod vores suite som er 30 kvm, hvilket selvfølgelig er en del større. Med det sagt beklager jeg for svaret du fik. Vi håber alligevel at se jer igen. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 1 nat 2. jun. 2017
Kostas
dk
4,0Acceptabelt
"Book IKKE Scandic i Hvidovre"
Vi havde bestilt et familieværelse til 2 voksne og to børn. Fik et lille værelse med 3/4 seng og 2 køjer slået ud fra væggen. Værelset egner sik ikke til andet end enkeltværelse. 3/4sengen var nok ikke mere end 160 cm bred! der var ikke plads til sidebord så man havde placeret 'en skammel ved den ene side. der var 1 stol ved en lille plade. Der var absolut ingen plads til at sidde. Ingen plads til at bevæge sig. Ingen kogekande med kaffe/the, man kunne købe dyrt i receptionen, Det var under alt kritik og en dårlig oplevelse. Værelset var snavset, der var chips på gulvet, ingen køleskab.. osv, Restauranten var ok, fik kun morgenmad...Har boet på flere Scandic hoteller, men dette her var lavmålet! Vi troede at Scandic stillede krav til hotellerne!
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Lotte, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold. Det sætter vi stor pris på. Som det fremgår på hjemmesiden du har booket igennem, så er vores familie værelser 15 kvm. Det er selvfølgelig rigtig ærgeligt at høre i synes det var for småt. Skamlen du refererede til er et sengebord, men ellers så er der et lille skrivebord samt en stol dertil. Som du selv nævner, så er der en queensize seng samt køjesenge på værelset. Vi har desværre ikke kaffe og te på vores familie værelser, dette findes dog på vores superior værelser, samt vores suiter. På vores superior ekstra værelser findes en nespresso maskine i stedet. Med hensyn til chips på gulvet, så beklager jeg rigtig meget og jeg vil selvfølgelig tage det videre. I må have en rigtig god sommer. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 2 nætter 2. jun. 2017
Lotte
dk
10,0Enestående
"Dejlig seng og morgenmad, samt venlig ansate"
Fint Kaffemaskinen virkede ikke hver gang
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Mandana, Tusind tak for bedømmelsen. Jeg er meget glad for, at du synes det var en dejlig seng, morgenmad og, at vores personale er venligt. Jeg beklager, at kaffemaskinen ikke virkede optimalt. Du kan altid hive fat i en tjener, så skal de nok sørge for, at kaffemaskinen bliver lavet. Jeg håber, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 26. maj 2017
Mandana
dk
8,0Meget godt
"Rent og flot værelse"
Overnatning i forbindelse med barnedåb
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jens Chr. Tusind tak for den flotte bedømmelse af hotellet. Jeg er meget glad for, at i har været glade for jeres værelse i forbindelse med barnedåben. Jeg håber at kunne byde jer velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 27. maj 2017
Jens Chr.
dk
8,0Meget godt
"En god og positiv oplevelse"
Fantastisk og meget hjælpsom personale. Morgenmaden var forrygende.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Allan, Tusind tak for den flotte bedømmelse af hotellet. Jeg er meget glad for at læse, at du synes personalet har været hjælpsomt og fantastisk. Jeg håber at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front Desk Manager
Familierejse på 1 nat 26. maj 2017
Allan
dk
8,0Meget godt
"New renovated - nice"
Work related
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Dear Finn, Thank you for writing a comment about your stay with us. It is great to hear that you enjoyed your stay and we hope to see you again. Sincere regards, Stine
Forretningsrejse på 1 nat 27. apr. 2017
Finn
dk
10,0Enestående
"Familievenligt"
Regtigt godt sted god pool i kælderen og afslapningsfaciliteter Rigtig god morgenmad og rigtig god betjening af personale
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jørgen, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du især var glad for morgenmaden samt den betjening du fik. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 2 nætter 10. apr. 2017
Joergen
dk
8,0Meget godt
"rent hotel med godt professionelt serviceniveau."
vi følte os godt modtaget og havde oplevelsen af et professionelt og venligt team over det hele
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Ulla, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det glæder os at i har haft en godt ophold og at du oplevede vores team som at være venlige og proffessionelle. Tusind tak for de fine ord og vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Stine
Romantisk rejse på 1 nat 8. apr. 2017
Ulla
dk
8,0Meget godt
brugte scandic som overnatning efter en tur i teateret
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Kaj, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det glæder os at du havde et godt ophold i forbindelse med din tur til teatret. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Stine
Romantisk rejse på 1 nat 8. apr. 2017
kaj
dk
6,0Godt
Værelset var dårlig rengjort. Dårlig service i restauranten.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold. Jeg er ked af at høre du ikke var tilfreds med den service du fik i restauranten. Med hensyn til rengøringen på værelset så beklager jeg rigtig meget, det er selvøflgelig meningen at værelset skal være helt rengjort og det er bestemt ikke vores standard ikke at gøre ordentligt rent. Det er dybt beklageligt. Vi håber at se dig igen, Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 3 nætter 30. mar. 2017
En rejsende
dk
8,0Meget godt
"Fabelagtig morgenmad og imødekommende personale"
Vi havde et familieværelse som var temmelig småt og hotellet trænger til en renovering - som er igangsat. Meget venligt , hjælpsomt og imødekommende personale.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Tak for din tilbagemelding her på siden. Vi er meget glade for at høre jeres ros til personalet. Vi er rigtigt nok i gang med en renovering af hotellet, og den forventes færdig midt i april måned, hvor alle vores værelser og øvrige facilliteter vil fremstå nyrenoverede. Jeg håber, at vi snart kan byde jer velkommen igen en anden gang. Med venlig hilsen, Hjørdis
Familierejse på 2 nætter 17. mar. 2017
En rejsende
dk
8,0Meget godt
"Nyrenoveret værelse er luksus"
Super nyt værelse - en ren luksus fornøjelse, når man sammenligner med tidligere ophold samme sted. Vi har overnattet på Scandic Hvidovre flere gange, men de værelser, vi har boet på, var meget nedslidte...faktisk så nedslidte, at vi har fundet andre overnatningssteder en del gange for at undgå trælse oplevelser - nu kommer vi igen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Susanne Mange tak for din feedback. Det er jo skønt at høre, at I er glade for vores nyrenoverede værelser. Vi er glade for at have jer tilbage og ønsker jer rigtig mange gode Scandic oplevelser fremover. Med venlig hilsen, Hjørdis
Familierejse på 1 nat 18. mar. 2017
Susanne
dk
10,0Enestående
"Børnevenligt hotel med pool"
Hotellet var meget børnevenligt med skattejagt til børnene og swimmingpool. Morgenmaden var meget god. Der var lidt byggestøj da hotellet blev renoveret.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Bjarne, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Vi er igang med at renovere vores standard værelser og de kommer til at stå klar i april. Jeg beklager rigtig meget hvis støjen har været til gene. Det er rigtig dejligt at høre i har haft en godt ophold og at børnene fik afprøvet skattejagten samt swimmingpoolen. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 17. feb. 2017
Bjarne
dk
2,0Dårligt
der var ikke varme på væselse så koldt
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Jørgen, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det sætte vi stor pris på da det er med til at forbedre vores procedurer. Jeg er rigtig ked af at høre der ikke var varme på værelset og det beklager jeg rigtig meget. Det er selvøflgelig rigtig ærgeligt og det er absolut ikke vores standard at vores værelser er kolde. Endnu engang mange tak for din kommentar og vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 1 nat 18. feb. 2017
Jørgen
dk
8,0Meget godt
"Venlig betjening og masser af smil fra personale."
Havde booket et familieværelse - endte selv i overkøjen, da ingen af børnene havde lyst til at ligge der, da det var muligt at falde ned mellem madras og væg. Super personale - de var smilende og hjælpsomme - meget flinke.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Richard, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg beklager rigtig meget for det mellemrum som der var mellem øverste køjeseng og væggen. Det er desværre ikke noget vi kan gøre så meget ved, da den er der for at vi kan slå køjesengene sammen. Det er rigtig skønt at høre du var glad for personalet og at de var smilende og hjælpsomme. Tusind tak for de fine ord. Vi håber at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Rejse med venner på 2 nætter 13. feb. 2017
Richard
dk
8,0Meget godt
"Børnevenligt og hyggeligt....."
Byggestøv uden betydning mod virkelig servicemided og børnevenligt personale. Morgenbuffet overvældende i hyggelig og børnrvenlig restaurant.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det sætter vi stor pris på. Det er rigtig dejligt at høre i havde et godt ophold på trods af støv fra renovering og det beklager jeg rigtig meget. Jeg er rigtig glad for at høre i synes personalet var serceminded og børnevenlige. Det er også rigtig godt at høre i kunne lide morgenmaden. Tusind tak for de fine ord og vi håber at se jer igen. Med vnelig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 14. feb. 2017
En rejsende
dk
8,0Meget godt
Super morgenmad og god service
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Henrik, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du have et godt ophold og at du især var glad for morgenmaden samt den service du fik. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 1 nat 12. feb. 2017
henrik
dk
4,0Acceptabelt
"Under gennemsnit"
Et noget trivielt og slidt hotel med æstetik i faciliteter og værelser som en trist ventesal. Her er intet personligt touch. Aktuelt tillige en del støj fra håndværkere. Rengøring af værelser var ikke afsluttet ved ankomst kl 18, så check ind måtte udsættes til kl 21 ... :-/
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Per Mange tak for din kommentar. Vi er da kede af at høre, at du ikke var så glad for opholdet hos os. Vi beklager meget for de gener, der var på grund af larm fra håndværkerne og sen indcheckning. Jeg kan godt forstå, at dette har haft indflydelse på fornøjelsen af at bo hos os. Jeg håber dog, at vi en anden gang kan byde dig velkommen igen på Scandic Hvidovre. Endnu en gang mange tak for din henvendelse. Med venlig hilsen, Hjørdis
Forretningsrejse på 2 nætter 31. jan. 2017
Per N
dk
8,0Meget godt
"Rent og komfortablet hotel med imødekommende perso"
Et godt hotel til pengene, imødekommen personale og til morgenmad et usædvanlig imødekommende og glad personale. Kommer igen
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Forretningsrejse på 1 nat 23. jan. 2017
Finn
dk
6,0Godt
"Ok hotel"
En kold fornøjelse! Vi var så heldige at få et af de værelser der tydeligvis ikke var renoveret og overhovedet ikke lignede nogen af dem på deres billeder. Og det værelse vi fik havde absolut ingen varme overhovedet. Radiatoren kørte på 5 hele weekenden, men stadig ingen varme. Vi har måtte sidde med dyner på mens vi var på værelset. Ellers fint hotel, bare meget kolde værelser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære Michala, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig ked af at høre om dim uheldige oplevelse. Jeg ved at i forbindelse med renoveringen har vi haft lidt udfordringer med varmen, men det blev udbedret så hurtigt som det var muligt. Jeg beklager rigtig meget at i fik et værelse hvor der manglede varme. Det er absolut ikke vores standard. Vi er igang med at renovere alle vores standard værelser og vi har ikke længere nogle ældre/slidte værelser. Fra april vil vi have alle vores værelser tilbage i drift igen og da vil alle værelser være renoveret. Endnu engang beklager jeg rigtig meget og vi håber bestemt at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 6. jan. 2017
Michala Laura
dk
10,0Enestående
"Lækkert og nyt"
Dejligt nyt værelse med god internetforbindelse. God seng og flot badeværelse. Fantastisk morgenbuffet - god kvalitet og flot rettet an.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er rigtig glad for at høre du havde et godt ophold og at du var glad for værelset samt morgenbuffet. Mange tak for de fine ord og vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Rejse på 1 nat 26. dec. 2016
En rejsende
dk
8,0Meget godt
"Super personale"
Meget serviceminded personale - Både i receptionen og i morgenmadsrestauranten. Det var en fornøjelse.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære John, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du synes vores personale var meget serviceminden, både i receptionen og i morgenmadsrestauranten. Tusind tak for de fine ord og vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse på 2 nætter 23. dec. 2016
John
dk
8,0Meget godt
"Godt hotel for 1 nat"
Skulle blot bruge hotellet som overnatnings sted. Som det absolut er fint til. fik desværre ikke prøvet nogen af faciliteterne. Men det er bestemt ikke sidste gang dette hotel benyttes.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er glad for at høre du have et godt ophold og forhåbentlig får du mulighed for at prøve nogle af vores faciliteter næste gang du er her. Vi ser frem til dit næste ophold hos os. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse 12. dec. 2016
Jan
dk
8,0Meget godt
Hele TV-væggen med føntørrer osv virkede ikke. Og - jeg mener at minimum antal håndklæder på et dobbelværelse er 3... Meget børnevenligt :-) og det var det vigtigste for os!
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Jeg er ked af at høre der var problemer med elektriciteten på værelset. Det er selvfølgleig rigtig ærgeligt og det beklager jeg rigtig meget. Normalt bliver der lagt 2 sæt håndklæder på vores dobbelt værelser og hvis vores gæster har behov for flere har vi altid nogle ekstra som vi giver ud til gæsten, hvis vores housekeeping er taget hjem. Det er skønt at høre i synes det var børnevenligt, da det er en af de ting som vi har i fokus her på hotellet. Vi håber bestemt at se jer igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse 5. dec. 2016
Tom
dk
10,0Enestående
Pænt hotel med meget venlig betjening både i reception og restaurant. Ingen støj fra trafik eller tilstødende værelser. Alt i alt en rigtig god oplevelse vi kommer igen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Tusind tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du ikke var generet af støj fra værken trafik eller tilstødende værelser. Det er også godt at høre du var tilfreds med betjeningen både i reception og restaurant. Vi har altid service i fokus, så det er ekstra godt at høre når vi får af vide at vores gæster har haft en god oplevelse i forbindelse med det. Vi vil se frem til at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Romantisk rejse 9. nov. 2016
Tove
dk
6,0Godt
Meget Slidt værelse. Burde ikke udlejes , hvis det gøres så til næsten ingen penge , og personalet burde gøre opmærksom på at det ikke matcher andre værelser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold. Jeg er ked af at høre du synes værelset var slidt. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og beklageligt. Vores standard værelser er ikke renoveret endnu, men vi er i fuld gang med at renovere dem hvilket betyder at alle vores værelser vil være renoveret, når vi er færdig med dem. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Forretnings-<br/>rejse 9. nov. 2016
Jeppe Verner
dk
8,0Meget godt
"Hotel med god placering"
God hotel - tæt på København - gratis parkering - gratis WIFI - morgenmad inkl. i prisen - lille svimming pool / sauna - tæt på supermarked - tæt på motorvej.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra General Manager
Kære gæst, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar omkring dit ophold hos os. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du i særdeleshed var glad for lokationen. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Front Office Manager
Familierejse 31. okt. 2016
Guenther
dk
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.
  • < Forrige
  • Side 1 af 10
  • Næste >