Gå videre til hovedindhold.
Alle hoteller i Hvidovre, Danmark
1 værelse, 2 voksne
Kettevej 4Hvidovre2650Danmark
  • Saml overnatningerDu kan indsamle Hotels.com™ Rewards-overnatninger her
Hotels.com-anmeldelserTripAdvisor-anmeldelser
7,6Godt

Pointfordeling (baseret på 382 anmeldelser)

  • Morgenmad
    Dejlig morgenmad
  • Beliggenhed
    Storartet beliggenhed
  • Service
    Fantastisk service
  • Bar
    Fantastisk bar
  • Renholdelse af pool
    Normal pool
  • Komfort
    Mere komfort ville være rart
  • < Forrige
  • Side 1 af 8
  • Næste >
10,0Enestående
Fint ophold - kort men godt, god morgenmad - værelse var lille til 3 personer - men opfyldt formålet. Fantastisk venligt personale.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 1 nat 17. okt. 2018
Flemming
dk
10,0Enestående"Et besøg værd"
Super godt og fantastisk god morgenmad
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 1 nat 26. okt. 2018
Jesper
dk
8,0Meget godt
Rigtig god til prisen, små værelser men pæne og rene. Rigtig god morgenmad.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 1 nat 17. okt. 2018
Kasper Rahn
dk
8,0Meget godt
Dårlig service, ikke særlig lydisoleret, kunne høre udrykning en del gange i løbet af natten
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 1 nat 5. okt. 2018
Christina
dk
8,0Meget godt
Hotellet ligger tæt på offentlig transport . God morgenbuffet . Rene og pæne værelser . Eneste minus ved dette hotel er swimmingpoolens temperatur . Den er meget kold .
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 2 nætter 21. sep. 2018
Betina
dk
6,0Godt"ærgerligt af Scandic"
Dejligt med hurtig ind- og udtjekning. Super lækker morgenmad. Værelset var rigtig pænt og rent -- men lysstofrøret på badeværelset stod og blinkede som et strobelys -> vi klagede over det - men pga det var weekend, kunne der ikke gøres noget ???? De kunne da have enten skruet røret af eller givet os et andet værelse - for det var umuligt at opholde sig på badeværelset med lyset tændt.....
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 2 nætter 14. sep. 2018
Lotte
dk
8,0Meget godt"Alt i alt ok hotel "
Rigtig lækker morgen mad Men det er familie hotel så der er lidt larm fra børn. Ok trænings forhold men mega kold pool Alt i alt en ok oplevelse for en nat eller to, men ved længere varende ophold vil jeg vælge et nyere hotel med højre standart
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Rejse på 1 nat 31. aug. 2018
En rejsende
dk
10,0Enestående"Stille børnevenligt hotel"
Super børnevenligt hotel på trods af placeringen ud til flere store veje er der relativt stille
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Hej Martin ! Tak for din anmeldelse af dit ophold hos os. Vi er meget glade for at hører at du og dine børn har haft et godt ophold hos os, vil håber at kunne byde jer velkommen tilbage. Hilsen
Rejse på 2 nætter 1. aug. 2018
Martin
dk
8,0Meget godt
Vi havde en godt ophold, men det kan dog ikke anbefales hvis man rejser med større børn at vælge familieværelse, da der ingen plads er i køjesengen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Hej Gitte! Tak for din feedback til dit ophold hos os. Jeg er glad for at hører i kunne lide jeres ophold hos os, er dog ked af at hører i ikke kunne lide vores senge. Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage Hilsen
Rejse på 3 nætter 17. jul. 2018
Gitte
dk
10,0Enestående
Der var travlhed i receptionen ved ankomst, morgenmafen var i top, og tjeren ,,,,hun var total go’ Hygget om alle gæsterne ,
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Ahmad Tak for din feedback fra dit ophold, det var dejligt at hører du havde et god ophold hos os. Hilsen
Rejse på 2 nætter 15. jun. 2018
Ahmad
dk
4,0Acceptabelt"Dårligt hotel"
Reception har problem med det danske sprog. Værelset lige ud til ventilation som larmede en del, pga. Varme og ingen air con var vi nød til at have vinduet åben. Morgenmad var et gedemarked af mennesker.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Michael Tak for din feedback fra dit ophold hos os. Vi har desværre ikke AC på hotellet, hvilket har betydet at den hedebølge vi fortiden oplever i Danmark varmer værelserne godt op. Jeg beklager hvis du syntes morgenmaden ikke har lavet op til dine foventninger. Hilsen
Rejse på 1 nat 16. jun. 2018
Michael
dk
8,0Meget godt
Umiddelbart ser hotellet kedeligt ud udefra. Men fremragende værelser med moderne indretning. Fint til / fra men er ikke et city hotel
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Lars Tak for fin anmeldelse af hotellet, jeg er glad for at høre at I havde et godt ophold hos os, vi glæder os meget til at kunne byde jer velkommen tilbage Hilsen
Rejse på 1 nat 2. jun. 2018
Lars
dk
8,0Meget godt"Tight family room with no ac"
Very tight family room and very hot (no ac)
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Dear Kennart Thank you for your review of your stay with us, Im sorry to hear the room did not live up to your expectations. Sincerely
Rejse på 1 nat 4. jun. 2018
Lennart
dk
6,0Godt"manglende hylde på badeværelse ingen stille fra pl"
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Torben Tak for din rating af dit ophold på Scandic Hvidovre, Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen tilbage Hilsen Line
Rejse på 2 nætter 25. maj 2018
Torben
dk
8,0Meget godt
Dejligt hotel , svarende til prisen Dejlig rent og velholdt , venligt personale Ok morgenbuffet
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Karen Tusinde tak for din review for dit ophold hos os. Det er dejligt at hører opholdet har levet op til dine forventninger, og at personalet samt vore lækre morgenmad faldt I god jord. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage. Hilsen Line
Anden rejse 29. maj 2018
karen
dk
4,0Acceptabelt
Værelset var meget småt. Sengen var rigtig dårlig. Der var utrolig lydt på værelset.
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Lullo Tak fordi du har taget dig tid til at skrive om dit ophold hos os, vi beklager meget hvis værelset ikke har levet op til dine forventninger. Hilsen Line
Anden rejse 29. maj 2018
Lullo
dk
6,0Godt
Alt for bløde senge
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Lone Tak for din anmeldelse af dit ophold på Scandic Hvidovre, vi beklager hvis sengene har været for bløde, Vi håber at kunne byde dig velkommen igen Hilsen Line
Rejse på 1 nat 26. maj 2018
Lone
dk
8,0Meget godt"Dejligt værelse og lækkert morgenbuffet"
Dejligt ophold, meget larm fra trafikken og værelset var varmt da sov 4 i samme rum -små vinduer kunne åbnes. Vores børn var meget tilfredse med poolen.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Tusinde tak for din feedback til dit ophold hos os. Vi er rigtig glade for at det lyder til at jeres børn har haft en god oplevelse, og at de fik mulighed for at få benyttet vores pool. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage. Hilsen Line
Rejse på 1 nat 12. maj 2018
En rejsende
dk
8,0Meget godt
Blev godt modtaget
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Line
Kære Tusinde tak fordi du har taget dig til til at anmelde dit ophold hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage Hilsen Line
Anden rejse 10. maj 2018
En rejsende
dk
8,0Meget godt"Fint hotel og med god beliggenhed i forhold til Ka"
Hotellet giver god value for money og ligger godt i forhold til Kastrup Lufthavn.
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kære gæst, Tak for din tid og bedømmelse af hotellet. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at du synes hotellet giver value for money og jeg håber, at du snart vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Anden rejse 15. apr. 2018
En rejsende
dk
10,0Enestående
Fantastisk hotel og service i top
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kære Tina, Tusind tak for de 5 stjerne og den flotte feedback. jeg er meget glad for, at du synes, at hotellet er fantastisk og specielt, at servicen er i top. Jeg håber snart i besøger hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 31. mar. 2018
Tina
dk
10,0Enestående"Kan klart anbefales "
Super lækker morgenmadsbuffet - der var det som var forventet på værelset ... nyt og moderne ! Kan klart anbefales
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kære Kasper, Tak for den flotte besømmelse og kommentarer. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at i har nydt morgenbuffet og vores nyrenoverede værelser. Jeg er virkelig glad for, at i vil anbefale os og jeg håber, at i vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 24. mar. 2018
Kasper
dk
10,0Enestående"Fodbold-hygge-tur"
Venligt personale, gratis parkering, et godt værelse, gratis wifi og ikke mindst et lækkert morgenbord, hvilket er MEGET vigtige ønsker for familien Grosen og alle blev opfyldt til fulde her. Tak for et skønt ophold.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kære Bettina, Tusind tak for den flotte feedback og de 5 stjerner. Jeg er meget glad for, at du synes personalet er venlist og, at i kan lide faciliteterne på hotellet. Jeg er glad for, at vores morgenbuffet levede op til jeres forventninger og jeg håber kunne byde jer velkommen tilbage. Med venlig hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 22. mar. 2018
Bettina
dk
10,0Enestående"Fint"
Iorden, fint
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kaere Allan, Tusind tak for den flotte bedommelse, det saetter vi stor pris på. Jeg er glad for, at du ghar nydt dit ophold hos os og håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig hilsen
Rejse på 4 nætter 5. mar. 2018
Allan
dk
10,0Enestående"Lækkert hotel som er nemt at komme til"
Lækkert hotel trods mindre charmerende omgivelser - men nemt at komme til og parkere i bil, og med en EON hurtiglader til elbiler lige ved siden af
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kære Jan, Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at du synes vi har et lækkert hotel med gratis parkting. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen igen. Med venlig hilsen
Rejse på 1 nat 3. mar. 2018
Jan
dk
8,0Meget godt
Family new years weekend, amazing experience, the kids really enjoyed the time there, the pool and breakfast
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Dear Silvia, Thank you for your time and feedback to the hotel. Im very glad to read that you had a nice daty during the new years and that your kids enjoyed the pool. I hope that you will visit us again another time. Best Regards Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 31. dec. 2017
Silvia
dk
10,0Enestående"Super"
Altid godt på scandic i Hvidovre
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kaere Joen, Tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback. Jeg er meget glad for, at du synes det altid er godt at bo på Scandic Hvidovre og jeg håber snart, at du besoger os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 1 nat 13. jan. 2018
Joen
dk
10,0Enestående"Super Hotel"
Rigtig dejligt hotel med fantastisk godt personale.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kaere Anders, Tusind tak for din tid og feedback. Jeg er meget glad for, at du synes vi har et dejligt hotel med fantastisk godt personale. Jeg håber snart, du vil besoge os igen . Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 5 nætter 14. jan. 2018
Anders
dk
10,0Enestående"kan kun anbefales"
alt var 100% i orden- altid tilstedeværende personale som var parat til at hjælpe
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Bo, Mange tak for de fine ord. Det er skønt at høre du havde et godt ophold og at du fandt personalet tilstedeværende samt parate til at hjælpe. Vi håber at se dig igen i det nye år. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 3 nætter 24. dec. 2017
bo
dk
4,0Acceptabelt"Støj på hotellet"
Meget støj på hotellet, jeg havde værelse på 5.sal men kunne alligevel høre og mærke musik fra hotellets festsal, hvilket holdt mig vågen indtil kl. 02.30 om natten, det er meget sent en torsdag når man har vigtige møder fredag. Ingen havde varskoet om dette...
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Tak for din tid og feedback til hotellet. Jeg er meget ked af, at du ikke har kunne sove grundet larm fra festen i stuen. Vi havde givet vores gæster værelser højere oppe så de ikke skulle blive forstyrret af denne fest så jeg er rigtig ked af, at der stadig har været for meget larm. Vi troede ikke, at musikken ville kunne høres på 5. etage, det er jeg meget ked af. Jeg håber, at du vil give hotellet en chance mere, så vi kan vise, hvad vi kan gøre for, at du får en godt ophold. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Forretningsrejse på 1 nat 14. dec. 2017
En rejsende
dk
10,0Enestående
ligger helt fint i forhold til Tivoli
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Mathilde, Tak for din tid og feedback. Jeg er meget glad for, at du synes hotellets beliggenhed er god. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, front desk Manager
Familierejse på 2 nætter 1. dec. 2017
Matilde
dk
8,0Meget godt"Godt Nok..."
Må indrømme vi var chokeret over at møde frontpersonale som ikke kan dansk. Ellers må man sige at hotellet lever op til forventningerne, men så heller ikke mere.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jan, Tak for din tid og feedback. Det er korrekt, at jeg har en receptionist ansat, der er ved at læse dansk. Hun forstår dansk, men kan endnu ikke snakke det flydende. Jeg er glad for, at i ellers har nydt jeres ophold og håber, at i vil besøge os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 2 nætter 24. nov. 2017
Jan
dk
10,0Enestående"Super overnatningssted"
Ikke i centrum af Kbh, men kun 14 minutters kørsel og gratis parkering. Lækker og frisk morgenmad. Fin modtagelse - god og hjælpsom betjening. Værelserne ok - forholdsvis nyistandsatte - gangene bære præg af års slid, men ok. Vi kommer igen
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Jens, Tusind tak for den flotte bedømmelse, det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for at læse, at i har fået en god modtagelse samt god og hjælpsom betjening. Vores gange bliver malet og istandsat i starten af det nye år, så de kommer til at matche vores nyrenoverede værelser. Jeg er meget glad for, at i vil besøge os igen og vi glæder os til at byde jer velkommen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 11. nov. 2017
Jens Hagbard
dk
6,0Godt"For varm seng"
God og venlig betjening. Skiftede værelse pga lugt, men det var ikke et problem. Men sengen er alt for varm. Billigere senge reflektere ens kropsvarme istedet for at absorbere. Har mødet det en del gange efterhånden. Dvs et vat/bomuldstæppe og en kunststof madras. Man koger efter kort tid.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Ole, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedømmelse. Jeg er meget glad for, at du synes vi har god og venlig betjening. Jeg beklager, at du ikke synes sengen levede op til dine forventninger og var for varm. Hvis du ønsker en blæser op på værelset kan receptionen altid hjælpe med dette. Vi har helt nyrenoverede værelser samt senge, så jeg er meget ked af, at du ikke synes de er gode. Men jeg håber alligevel at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 11. nov. 2017
Ole
dk
10,0Enestående"Godt sted til et pitstop."
Dejligt ophold og dejlig morgenmad. Fint rent på værelse. Mangler afsætningsmulighed på badeværelse. Skulle nok overveje en rensning af stole i morgenmadsrestaurent.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Peer, Tak for din tid og feedback. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for at læse, at du har haft et dejligt ophold og en dejlig morgenmad. Jeg har taget din feedback videre omkring en ektra hylde på badeværelset og rensning af stole i restaurant. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 10. nov. 2017
Peer
dk
10,0Enestående"Scandic hotel"
Det var pragtfuldt.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Masood, Tusind tak for den flotte bedømmelse. Det sætter vi stor pris på. Jeg er utrolig glad for at læse, at du synes det var pragtfuldt og jeg håber snart at kunne byde dig velkommen igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Rejse på 2 nætter 3. nov. 2017
Masood
dk
8,0Meget godt"kommer igen"
Fint hotel til en overnatning, har været der mange gange og kommer igen lækkert morgenmad fine værlser
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaare Frank, Tusind tak for din flotte tilbagemelding. Vi er meget glade for, at du kan lide at besoge hotellet og er meget glade for, at du vil komme igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 2. sep. 2017
Frank
dk
2,0Dårligt"Ringe service.."
Jeg har boed på det hotel mange gange.. og jeg parkedede lige uden for.. der var et plads fri.. ( Der var mange vare vogne) Næste morgen .. var der en P bøde i ruden.. Ingen skilte var synlige og receptionen.. sagde ingen ting .. og fik værelse 201.. evt værelse med meget støj.. det var IKKE et godt ophold... RINGE SERVICE !!!
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaare Carsten, Tak for din tid og feedback. Jeg beklager, at du har overset skiltet med, at du skal registrere din bil på Ipaden. Det står ude ved parkeringen og i indgangen til hotellet og på receptionsskranken. Kontakt endelig receptionen med boden så skal vi gore hvad vi kan for at annullere den. Jeg beklager, at der har varet stoj på vaerelset, du kan altid kontakte receptionen så sorger de for, at du far et andet vaerelse langere vak fra elevatoren. Jeg håber alligevel, at du vil give hotellet en chance mere og besoge os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, front desk Manager
Forretningsrejse på 1 nat 24. okt. 2017
Carsten
dk
10,0Enestående"Super ophold til favorabel pris"
Glimrende værelse, god seng, fint bad, fantastisk morgenmad, alt i alt et super ophold til en særdeles favorabel pris
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Hej Jens, Mange tak for din mail. Det glæder os at du har haft et godt ophold og at du særdeles var glad for morgenmaden samt prisen for opholdet. Vi håber at se dig igen. Med venlig hilsen, Stine
Familierejse på 1 nat 21. okt. 2017
Jens
dk
8,0Meget godt
Der var for mange ting på værelset så det var meget trangt. Men samlet set en dejlig oplevelse
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaare Leo, Tak for din flotte bedommelse af hotellet. Det saetter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at i har haft en dejlig oplevelse hos os. Jeg giver din feedback om for mange ting på vaerelset videre. Hvis du onsker, at vi skal fjerne en stol eller andre ting paa vaerelset, vil vi selvfolgelig altid vaere behjaelpelige. Jeg haaber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 17. okt. 2017
Leo
dk
8,0Meget godt
Fint hotel med søde ansatte. Poolen en smule kold. Ikke det største udvalg i restauranten til aftensmad. Lækker morgenbuffet.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Heidi, Tak for din tid og feedback. Det hjælper os til at blive bedre. Jeg er meget glad for, at du synes vi har nogle søde ansatte og et fint hotel. Jeg giver selvfølgelig dine feedback videre, så vi kan gøre poolen lidt varmere til næste gang. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 13. okt. 2017
Heidi
dk
6,0Godt
Værelserne var superfine, men morgenmaden "sejlede". Mange borde måtte selv flytte brugt service for at få en plads. De var voldsom underbemandet.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Hans Erik, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet feedback. Det hjælper os til at blive bedre. Jeg er glad for at læse, at i kunne lide vores nyrenoverede flotte værelser. Jeg tager selvfølgelig din feedback videre til vores restaurant chef, så vi sørger for, at det ikke sker igen. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 7. okt. 2017
Hans Erik
dk
10,0Enestående
Brugte hotellet til 2 overnatninger + morgenmad ifbm kursus. Ganske glimrende forhold :o)
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Henrik, Tak fordi du har brugt tid på at give hotellet en bedømmelse og feedback. Det sætter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at du har nydt dit ophold og kursus hos os. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen igen. Med venlig hilsen Mitzi, Front desk Manager
Forretningsrejse på 2 nætter 19. sep. 2017
Henrik Præst
dk
6,0Godt
Fedt hotel og en meget fin service lægget morgenbord
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
Svar fra Mitzi, Front desk Manager
Kaaere gaest, Tak for din tid og feedback. Jeg er meget glad for, at du synes vi har et fedt hotel og, at du synes du får god service ved morgenbordet. Jeg håber snart, at du besoger hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Anden rejse 12. sep. 2017
En rejsende
dk
8,0Meget godt
Altid hjælp og god service
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kaere Gaest, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedommelse. Det hjaelper os til hele tiden at blive bedre. Jeg er meget glad for, at du kan lide at bo hos os og, at du synes du modtaer god service, når du bor her. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Forretningsrejse på 2 nætter 6. sep. 2017
En rejsende
dk
4,0Acceptabelt"Gammelt slidt og uhygiejnisk"
Værelse 617 Gammele senge, shampoo/body wash/håndsæbe er på pumpe som alle kan skrue af og på. Værelset lå ud til baghave hvor der var støj fra baren kl 1 om natten og kan også høre hvad naboerne laver. Morgenmad var ikke god typisk dansk brød med pålæg müsli og lidt bacon æg og små pølser.
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Andreas, Tak for din tid og feedback. Jeg er meget ked af, at du ikke har kunne lide værelset. Vores værelser er ellers lige blevet renoveret her i starten af 2017. Det er selvfølgelig ikke vores standard, at der mangler håndsæbe og shampoo. Receptionen kan altid hjælpe med at sende housekeeping op og fylde dem op og true dem fast. Jeg baklger, at du ikke har kunne lide morgenmaden. Vi har ellers over 100 forskellige valg og altid veganske og glutenfrie alternativer. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Romantisk rejse på 1 nat 18. aug. 2017
andreas
dk
6,0Godt
Morgen mad først 7.00. Det er alt for sent Familie værelse var alt for lille. Så kan man lige så godt købe 2 værelser. Det er lige så dyrt
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære gæst, Tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet en bedømmelse. Det hjælper os til hele tiden at blive bedre. Jeg bekager, at morgenmadstiderne ikke passede. Hvis i ønsker morgenmad før, kan i altid bestille en breakfast box til dagen efter, som i kan få med. Jeg bekalger, at du ikke er informeret om størrelsen på vores familieværelser. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen en anden gang. Med venilg Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 15. aug. 2017
En rejsende
dk
10,0Enestående"Super ophold"
Min kæreste og jeg havde fornøjelsen at overnatte en enkelt nat her hos Scandic i Hvidovre. Det var en super fin oplevelse med et dejligt værelse, behagelig seng og et dejligt badeværelse. Morgenmaden er som sagt det vigtigste og her på Scandic fik vi et dejligt og varieret morgenmads buffet. Vi vil helt sikkert bruge dette hotel igen næste gang vi kommer til hovedstaden :-)
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kær Peter, Tusind tak for den flotte bedømmelse og feedback. Det er vi meget glade for. Jeg er især glad for, at i vil besøge os igen og glæder mig til at kunne byde jer velkommen igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 28. jul. 2017
Peter Gylling
dk
8,0Meget godt"Mangel på information ved indtjekning"
Manglede at få noget info - hvor man kunne finde de forskellige ting ved indtjekning. Som om man forventede at man havde været der før. Selv vejen til værelse måtte man spørge om .
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Hanne, Tak for din tid og bedømmelse af hotellet. Det hjælper os til hele tiden at blive bedre. Jeg beklager, at receptionen ikke har givet dig informationer omkring hotellet, det tager jeg selvfølgelig med dem og det er selvfølgelig ikke vores standard. Jeg håber alligevel, at du vil besøge hotellet igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
Familierejse på 1 nat 28. jul. 2017
Hanne
dk
2,0Dårligt"Øv"
Ekstrem dårlig betjening i restauranten. Morgenmaden den ene dag var dårlig, jeg tror de havde genbrugt pølser og kager fra dagen før. Dårlig lugt på 7 etage hele ugen, ingen reaktion fra hotellet. Sidste gang jeg kommer der
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
Svar fra Jakob
Kære Peter, Tak for din feedback. Det hjælper os til at blive bedre. Jeg er virkelig ked af at læse, at du har oplevet dårlig betjening i restauranten, det er noget jeg går videre med til vores restaurantchef. Det er selvfølgelig ikke vores standard, at der har lugtet på gangen. Du kan altid kontakte receptionen så skal de nok gøre deres bedste for at finde et andet værelse til dig eller få gjort sådan, at der ikke lugter på gangen mere. Jeg håber alligevel, at du vil give hotellet en chance mere og besøge os igen. Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk manager
Forretningsrejse på 6 nætter 15. jul. 2017
Peter
dk
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.
  • < Forrige
  • Side 1 af 8
  • Næste >