Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Luk
Gå videre til hovedindhold.
Alle overnatningssteder i Rom, Lazio, Italien
1 værelse, 2 voksne

Aran Blu Hotel

4-stjernet4 stjerner
Lungomare Duca degli Abruzzi 72, Rom, Città Metropolitana di Roma, 00121, Italien
  • Saml stemplerDu kan samle Hotels.com™ Rewards-stempler her
8,4
Meget godt35 Alle vores anmeldelser kommer fra verificerede gæster, som har overnattet på overnatningsstedet.verificerede gæsteanmeldelser
  • 10,0
  • 8,0
  • 6,0
  • 4,0
  • 2,0

Indskrænk anmeldelser:

35 verificerede gæsteanmeldelser

Gæstebedømmelse

6,0GodtIndtjekning 13. jul. 2019
Great view but poor neighborghood
The hotel is okay and the ocean view great. But there is no restaurant or bar as descripted. The rooftop was closed for entrance. The area has a lack of charme and places to eat where limited.
UffeRomantisk rejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

Følgende anmeldelser på engelsk er blevet indsendt af gæster fra andre lande

10,0EneståendeIndtjekning 5. nov. 2019
Property is right on the water with an amazing view of the sea and marina! Checkin went well but checking out they made us pay city tax again though we paid upon arrival. After messaging the property they have started my refund! Other than this mixup the property was a great value! Far from the city but close to the metro train for a quick ride in to see the sights! Balcony off our room and rooftop terrace! Highly recommend!!
MrSmithRomantisk rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 24. okt. 2019
We needed a hotel that was close to Fiumicino Airport when I noticed this place. It's in a modern, mostly residential neighbourhood but across the street is a boardwalk and the Mediterranean Sea. Talk about the best of both worlds! Instead of spending the last night of our vacation in an airport hotel we were able to extend our relaxation by one more day. A short walk along the boardwalk takes you to a marina area with numerous shops, patio bars, and restaurants. This isn't a full-service, 5 star hotel but it's a modern, comfortable and perfectly located little gem.
JoePRomantisk rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 18. okt. 2019
Very clean, nice breakfast and accommodating staff. Great boardwalk and pretty beach.
SAMRomantisk rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 27. sep. 2019
The reception person was extremely helpful. The views were great. Parking was secure.
Ellen&TomFamilierejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 24. sep. 2019
Very nice hotel
Even though we stayed one night before traveling back overseas it was a great hotel. Everyone was friendly and room/shower was very spacious. They even have a parking garage below which was handset with all our bags since we didn’t want to bring them up for our morning flight.
BrianFamilierejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 24. sep. 2019
I was pleasantly surprised with this hotel. It is sparkling clean, nice linens, very nice modern room and wonderful shower/bath. It is very close to the water--right across the street. Staff was very friendly and accommodating. And they had nice bikes for rent for a reasonable price. Plus, if you are planning to fly from FCO, it is 15 minutes away. Like an airport hote, but on the beach
SvetlanaFamilierejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 12. sep. 2019
OK hotel but pricey for what it was
Good location on beachfront and lovely views from panoramic room. Staff were friendly and offered us a complimentary late checkout service as we were celebrating an anniversary. Room was reasonable and clean but the bathroom sink wasn’t draining properly. Maintenance fixed the problem promptly. Breakfast was fine but not impressive, access to the private parking lot was tedious and quite annoying, rooftop terrace was more a patch of astroturf with sunbeds than an atmospheric bar (be warned, the photos on their site are very misleading) so overall I don’t think we’d pay the same to stay there again.
Rejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 15. aug. 2019
Ice hotel in ostia
Noce hotel across from beach ... great Breakfast
AndreasFamilierejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 30. jul. 2019
They let us check I early which was amazing because we had such an early flight. We left money in the safe and called after we left. They kept it there for us when we returned. Very honest. Food was good, staff was super nice, rooms were clean!
Romantisk rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 28. jul. 2019
Positive experience
Next to beach, close to restaurants. Good service and tips from the staff. Nice and clean room/hotel.
SariFamilierejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 26. jul. 2019
Amazing Stay. Wonderful hotel.
HazelRomantisk rejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 18. jul. 2019
Very good hotel but in the room there are some technical defects (curtains, doors etc)
DannyRejse på 4 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 19. jul. 2019
Liked the sea front view. Lack of wifi was disappointing
Romantisk rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

Følgende anmeldelser blev indsendt af hotelgæster fra andre lande

8,0Meget godtIndtjekning 9. sep. 2019
Sur les photos .. il y avait un bar . Nous pensions prendre l, apéritif tranquillement . Et un bar sur le roof top . Il était en travaux. Donc impossible de prendre une consommation à l’ hôtel . Sinon tout était bien .
Romantisk rejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
2,0DårligtIndtjekning 31. aug. 2019
La struttura ha di speciale che è direttamente sul mare.
Romantisk rejse på 6 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 21. aug. 2019
Camere di design ampie e spaziose, balcone vista mare.
Familierejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 17. aug. 2019
Service, staff, rooms, location. Very good service
Rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 1. aug. 2019
Parcheggio sotterraneo/ottimo Personale gentilissimo
Forretningsrejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 11. jul. 2019
Ottime camere vaghi puliti tutto funzionante bella vista
Familierejse på 2 nætter
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 6. jul. 2019
Weekend a Ostia con cena jazz al Porto
Bella struttura fronte mare, riaperta da pochi giorni al pubblico. Camere ampie, con letti comodi, frigobar, TV ampio schermo, bagno con vasca e doccia, balconcino con tavolino e sedie (affaccio su strada o sul mare). Prese posizionate accanto al letto per ricaricare facilmente i telefoni e aria condizionata regolabile. Migliorabile nei dettagli (qualche scheggiatura sui sanitari, serratura della porta che non chiude perfettamente, rubinetteria con qualche incrostazione di calcare) e i pannelli oscuranti alle finestre che fanno passare un po' troppa luce. Un po' delusa dalla sporcizia sul balcone dove i piccioni lasciano evidenti tracce (forse nella fretta di riaprire l'hotel, hanno dimenticato di pulire l'esterno). Personale gentile ma ancora non perfettamente organizzato... Sulla colazione non esprimo pareri in quanto non l'ho provata.
LauraRejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
6,0GodtIndtjekning 16. jun. 2019
De accommodatie is gesloten en ben op de dag van van de booking pas geïnformeerd en ondergebracht in een ander hotel Ter compensatie een buffet aangeboden gekregen Niet ok als het hotel niet beschikbaar is zou het niet mogelijk moeten zijn te reserveren op Expedia
Forretningsrejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 18. feb. 2020
GeraldForretningsrejse på 9 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 2. jan. 2020
LucianoFamilierejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 23. okt. 2019
KavehRejse på 3 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
4,0AcceptabeltIndtjekning 18. okt. 2019
innaFamilierejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 8. okt. 2019
FRANK PRejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
10,0EneståendeIndtjekning 10. okt. 2019
AndréFamilierejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 11. okt. 2019
Rejse på 1 nat
Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse
6,0GodtIndtjekning 1. okt. 2019
IreneRejse med venner på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 20. sep. 2019
TeroFamilierejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 15. sep. 2019
PaulRejse på 1 nat
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 15. jul. 2019
MicheleRejse på 2 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 17. jul. 2019
ZbigniewFamilierejse på 4 nætter
Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse
8,0Meget godtIndtjekning 5. jul. 2019
Rejse på 4 nætter
Verificeret Ebookers-gæsteanmeldelse
Beklager, der er ingen billeder af dette overnatningssted taget af rejsende.
De anmeldelser og bedømmelser, der findes på denne hjemmeside, er udelukkende kundernes og leverandørernes subjektive holdninger. De hverken repræsenterer eller gengiver Hotels.coms holdning. Hverken Hotels.com eller de parter, der er involveret i at stille indholdet i anmeldelser til rådighed, kan holdes ansvarlige for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af disse anmeldelser.