Gæster
Alle overnatningssteder i Tyr, South Governorate, Libanon

El Boutique Hotel

Dette 4-stjernede hotel i Tyr tilbyder restaurant og 2 barer/lounger

  • Gratis kontinental morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering
Fra
583 kr.

Billedgalleri

  • Udendørs spisning
  • Udendørs spisning
  • Junior-suite - Udsigt fra altan
  • Brudesuite - 1 kingsize-seng - Badeværelse
  • Udendørs spisning
Udendørs spisning. Billede 1 af 49.
1 / 49Udendørs spisning
Kharab st, Old City, Seaside, Tyr, Libanon
8,6.Fremragende.
  • Beliggenhed, tæthed på historisk steder, stranden , shopping og spisesteder.

    4. aug. 2019

  • Service was good Place was clean But they didn’t have hot water in the rooms!? It was a…

    13. nov. 2021

Vis alle 19 anmeldelser

Skærpede foranstaltninger for sundhed og sikkerhed

Dette overnatningssted oplyser, at der i øjeblikket er indført skærpede foranstaltninger i forhold til rengøring og gæsternes sikkerhed.
  • Overnatningsstedet rengøres med et desinfektionsmiddel
  • Personalet bærer personligt beskyttelsesudstyr
  • Overnatningsstedet bekræfter, at de implementerer skærpede rengøringsforanstaltninger
  • Der er afskærmning mellem gæster og personale på de primære kontaktområder
  • Der sørges for at opretholde social distancering
  • Der tilbydes individuelt indpakkede madvarer
  • Gæster får udleveret gratis håndsprit
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi
  • Ikkeryger
  • Aircondition

Overnatningsstedets højdepunkter

Kort og godt

  • 14 værelser, røgfri
  • Daglig rengøring
  • Restauranter og 2 barer/lounger
  • Terrasse
  • Døgnåben reception
  • Aircondition

Velegnet til familier

  • Ekstra senge (tillægsgebyr)
  • Tv
  • Gratis toiletartikler
  • Have
  • Terrasse
  • Daglig rengøring

I nærheden

  • Tyre Havn: 4 minutters gang
  • Tyre Strand: 21 minutters gang
  • Tyre Hippodrom: 26 minutters gang
  • Soap Museum: 39,8 km
  • Sidon Havslot: 40,7 km

Reserver dette overnatningssted, og saml stempler efter dit ophold

Husk: Når du indsamler 10 stempler, får du 1 bonusnat*

Angiv datoer for 2 gæster

Gæster
  • Standardværelse
  • Executive-værelse - havudsigt
  • Deluxe-værelse
  • Junior-suite
  • Suite - byudsigt
  • Brudesuite - 1 kingsize-seng
  • Executive-værelse - byudsigt
  • Deluxe-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge - 1 soveværelse - havudsigt

I nærheden

Seværdigheder

  • Tyre Havn: 4 minutters gang
  • Tyre Strand: 21 minutters gang
  • Tyre Hippodrom: 26 minutters gang
  • Soap Museum: 39,8 km
  • Sidon Havslot: 40,7 km
Kort
Se på kortet
Kharab st, Old City, Seaside, Tyr, Libanon

I korte træk

Hotellets størrelse

  • Dette hotel har 14 værelser

Indtjekning/udtjekning

  • Indtjekning starter kl. kl. 15.00
  • Udtjekning kl. kl. 12.00

Restriktioner i forbindelse med din rejse

  • Se COVID-19-restriktioner.

Særlige indtjekningsinstruktioner

Personalet tager imod gæster ved ankomst.

Påkrævet ved indtjekning

  • Depositum med kreditkort, debitkort eller kontanter er påkrævet for påløbne udgifter
  • Gyldigt billed-ID kan være påkrævet
  • Minimumsalder ved indtjekning er 18

Kæledyr

  • Kæledyr ikke tilladt

Internet

  • Gratis Wi-Fi på fællesarealer
  • Gratis Wi-Fi på værelserne

Parkering

  • Gratis parkering på stedet

Andre oplysninger

  • Røgfrit overnatningssted
*Se gebyrer og politikker for yderligere oplysninger eller tillægsgebyrer

På hotellet

Mad og drikke

  • Gratis kontinental morgenmad dagligt
  • 2 barer/lounger
  • Restaurant
  • Roomservice (i et begrænset antal timer)

Tjenester

  • Døgnåben reception
  • Concierge-tjenester
  • Renseri-/vaskeriservice
  • Vaskeri
  • Portier/piccolo

Faciliteter

  • Elevator
  • Have
  • Picnicområde
  • Terrasse

Sprog, der tales

  • arabisk
  • engelsk
  • fransk

På værelset

Hjemlig komfort

  • Aircondition
  • Minibar
  • Hjemmesko

Når du skal friskes op

  • Badekar eller brusekabine
  • Gratis toiletartikler
  • Hårtørrer

Underholdning

  • 45-tommers LED-tv'er
  • Kabel-tv-kanaler

Hold forbindelsen

  • Skrivebord
  • Gratis Wi-Fi

Mad og drikke

  • Gratis vand på flaske

Flere

  • Daglig rengøring
  • Pengeskab på værelset

Gebyrer og politikker

Børn og ekstra sengeBetal på overnatningsstedet

  • Ekstrasenge er til rådighed mod et gebyr på USD 30.0 pr. dag

Hygiejne og rengøring

Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.

Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet, ofte berørte overflader rengøres med desinfektionsmiddel mellem ophold, sengetøj og håndklæder vaskes ved mindst 60 °C, og overnatningsstedet rengøres og desinficeres med elektrostatisk sprøjtning.

Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler, der er beskyttelsesskærm mellem personale og gæster i travle områder, der udføres regelmæssig temperaturmåling af personalet, der tilbydes temperaturmåling til gæster, gæster bliver tilbudt håndsprit, og der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Der er indført øget sikkerhed i forbindelse med servering af mad.

Et udvalg af indpakket mad er tilgængeligt gennem roomservice.

Politikker

Gæster kan være helt rolige, da der er brandslukker, røgalarm, sikkerhedsalarm og førstehjælpskasse på stedet.

Dette overnatningssted accepterer Visa og Mastercard.

Også kendt som

  • El Boutique Hotel Tyre
  • El Boutique Tyre
  • El Boutique Hotel Tyre
  • El Boutique Hotel Hotel
  • El Boutique Hotel Hotel Tyre

*Se gebyrer og politikker for yderligere oplysninger eller tillægsgebyrer

Ofte stillede spørgsmål

  • Ja, El Boutique Hotel har fuldt refunderbare værelsespriser, som kan reserveres på vores hjemmeside. Hvis du har reserveret en fuldt refunderbar værelsespris, kan reservationen afbestilles op til et par dage før indtjekning afhængigt af overnatningsstedets afbestillingspolitik. Du skal bare sørge for at tjekke overnatningsstedets afbestillingspolitik for de præcise vilkår og betingelser.
  • Dette overnatningssted bekræfter, at der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet, gæster bliver tilbudt håndsprit, der er tiltag for at sikre social afstand, og at personalet anvender værnemidler. Bemærk, at dette er blevet oplyst af vores samarbejdspartnere.
  • Ja, der er gratis selvstændig parkering.
  • Kæledyr er desværre ikke tilladt.
  • Du kan tjekke ind fra kl. 15.00. Udtjekning er kl. 12.00.
  • Ja, der er en restaurant på stedet. Nærliggende restauranter inkluderer Tony's (3 min. gang), Le Phénicien (4 min. gang) og Le Phoenecian (4 min. gang).
  • El Boutique Hotel tilbyder 2 barer og et picnicområde samt en have.
8,6.Fremragende.
  • 6,0.Godt

    Great!...until it wasn’t.

    If you want to sleep on the weekend at a normal adult hour, you won’t. The rooftop club is very loud (I’ve stayed in places with clubs before, I’ve never heard anything like this though), the doors are always open, and the stairs go through all the rooms. It’s not the fault of the staff. They get repeated complaints, but management’s response is that the local authorities won’t let them put extra plexiglass up. While that may help the neighbors complaints, it doesn’t really solve the problems of the floors below. We were in a standard room two floors down. If you book a suite, right under the club......good luck. It’s sad because literally everything else in this hotel is top notch. Management is unwilling to reason with hotel guests, so their priority seems to be that they are a club first, despite marketing themselves as a hotel with a terrace. In actuality they are a club that has a place to crash when the party is over. It’s sad because we lived this place, right up until the point we didn’t. With two toddlers and no sleep on a typical day, it would’ve been nice to have a weekend away with good Beach fun, dinner, drinks, sleep. The club noise is unbearable. I’m not a complainer by nature; just giving my warning. I won’t stay here again, which is sad because I’d really want to if they could find a way to soundproof like everywhere else.

    Jeremy, Rejse på 2 nætter, 11. jun. 2020

    Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

  • 10,0.Enestående

    When arriving i didnt like the category i already booked.Immediately management took care of me and got an upgrade to a higher room category.Therese is professional and nice. Room is still new regardless of hotel age.It is clean modern and well equipped.Towels are the only concern point.Breakfast is average yet staff are nice and welcoming.Late check out was extended also.loved the experience and of course will be back.Keep up the good job guys.

    MohammadBerry, Romantisk rejse på 1 nat, 31. okt. 2019

    Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

  • 4,0.Acceptabelt

    The room not see view what I payed for the room was no view to the see But was the view on hotels front table and chairs

    Saad, Rejse på 2 nætter, 13. okt. 2019

    Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

  • 10,0.Enestående

    Amazing. Very well maintained property, the staff Ready to help of what we requested

    Ahmad, Familierejse på 1 nat, 30. sep. 2019

    Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

  • 10,0.Enestående

    Everything is good, friendly staff, rooms are good except the rooftop noise

    Familierejse på 1 nat, 27. jun. 2019

    Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

  • 10,0.Enestående

    The location was great, the facilities were modern and clean and the breakfast the following morning was fantastic!

    Familierejse på 1 nat, 25. mar. 2019

    Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

  • 4,0.Acceptabelt

    It was, unfortunately, a horrible experience. I was reluctant to write this review because I felt it might affect the wonderfully nice front desk staff, cleaning staff, and the restaurant waiters who would greet you with a smile and happily serve you. Things were going well on the first night until it started raining and the room flooded. So I woke up to a huge puddle of water inside the room and everywhere including my suitcase that had my travel documents. I was in shock and thought I was dreaming. This was supposedly a new hotel!! How can this happen, I thought. The manager/owner spent his time blaming the contractors instead of apologizing or even asking if anything was damaged and finally decided that a 15% discount should be more than enough as a compensation. I was totally shocked! An apology or a simple statement of "We are sorry this should not have happened" would have been more professional. The cleaning lady, on the other hand, was way better than him and helped me dry my clothes and clean the room. I would never stay in that hotel again knowing that there are many similar options in the area location- and style-wise.

    T, Familierejse på 2 nætter, 24. dec. 2018

    Verificeret Expedia-gæsteanmeldelse

  • 8,0.Meget godt

    Clean and modern

    It is nicely placed hotel, near the beach. Clean and modern with some national touch. The staff is friendly and helpful.

    Victor, Forretningsrejse på 3 nætter, 18. nov. 2021

    Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

  • 8,0.Meget godt

    Sejour incroyable mais attention nightclub le WE

    Tres bon sejour, petit dejeuner incroyable vraiment !!! Hotel propre avec beaucoup de charmes. Les propriétaires sont tres gentils. Faites attention si vous venez en weekend, il y a une boite de nuit en rooftop jusque 2h du matin.

    Maud, Rejse på 1 nat, 8. okt. 2021

    Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

  • 10,0.Enestående

    Magnifique hôtel, tout est parfait.

    Carole, Rejse på 1 nat, 5. sep. 2019

    Verificeret Hotels.com-gæsteanmeldelse

Vis alle 19 anmeldelser